Old father's jacket (Part 2)

by - pondelok, februára 29, 2016


Momentálne u mňa na blogu prebieha menšie upratovanie. Tak, ako pravidelne s príchodom jari robím čistku v šatníku, rozhodla som sa, že je najvyšší čas urobiť poriadok i na blogu. Mojim cieľom je, aby ste sa na blogu príjemne cítili a vždy tu našli to, čo hľadáte. Taktiež je najvyšší čas zjednotiť kategórie a hodila by sa i nejaká tá novinka. Všetko má samozrejme svoj čas a ja vám každú z noviniek priebežne predstavím. 

Dnes to bude prvá z nich, a to novo vzniknutá kategória s názvom "Zo starého nové". Na túto myšlienku ste ma priviedli vy, svojimi reakciami na prerobené oblečenie. Teraz už jednoducho a bez akéhokoľvek zdĺhavého hľadania nájdete i staršie príspevky, ale pribúdať budú i nové. Taktiež budem rada, ak mi aj vy napíšete, s čím by ste potrebovali poradiť, alebo akú premenu by ste privítali. Zo starších príspevkov si napríklad môžete pripomenúť premenu starých maminých šiat na letnú sukňu či nemoderné sako, z ktorého je teraz trendy vesta

Do novej kategórie "Zo starého nové", patrí aj tento kabát, ktorý som vám ukázala v minulom príspevku. Kabát od otca bol trochu schovaný pod kožušinovým šálom a keďže ho nosím naozaj rada, je tu opäť. Tento krát som zvolila mestský štýl a kombináciu s vínovou farbou. Po dlhej dobe som zo skrine vytiahla boyfriend džiny (áno s dierou na kolene) a k outfitu sa mi veľmi páčili lakované lodičky. Tie som mala na nohách samozrejme len počas fotenie. Hovorí sa, že za krásu sa trpí, ale v nemocnici fakt skončiť nechcem. Takže nafotiť a šup spať do teplých čižiem :)








Jacket: MargiFashion, T-shirt: Lindex, Jeans: Zara, Hat: Guess

You May Also Like

14 komentářů

  1. Jednoduché a hezké. Líbí se mi, jak jsi myslela i na červené pruhy na tričku, prostě detaily ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár Adam. Detaily to ja rada :)

      Odstrániť
  2. Príjemné a chic. Páči sa mi to veľmi :)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Velmi povedené. Osobně bych sice raději doporučil kabelku, která ladí s vínovým kloboukem a botami, ale jinak super. Chvilka utrpení na podpatcích se vyplatila. Děkuji za inspiraci.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za príjemný komentár Josef. Som rada, že sa outfit páči.
      Vínovú kabelku som nezvolila schválne. Mala som pocit, že už jej tam je príliš - na klobúku, tričku, lodičkách. Táto hnedá mi prišla ako kompromis :)

      Odstrániť
  4. pekný outfit :) keďže v tomto čase som akosi milovník všetkého pásikavého, najviac sa mi páči tričko - uznávam! ;)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Dominika. Tak to sme na tom rovnako. Pruhované tričká tie ja zbožňujem :)

      Odstrániť
  5. jednoduchý a čistý outfit a kabelka je úplne top!!
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.