Simple turtleneck and big necklace

by - utorok, februára 09, 2016


Čo vás ako prvé napadne, keď sa povie rolák? Zima, chladné počasie, nenávisť, ale i láska. Rolák je totiž časťou odevu, ktorý mnohí buď to milujú, alebo nenávidia. U mňa má takzvanú sínusoidu. Ako väčšina detí, i ja som rolák nenávidela. Teror pri obliekaní, teror pri vyzliekaní. Asi si na to každá z vás zažila. Keď som mala asi 15 rokov, rolák som si zamilovala a stal sa mojim najobľúbenejším odevom, v zimnom období samozrejme. Pamätám si, že som po mame zdedila jednoduchý upnutý čierny rolák, ktorý som nosievala s úzkymi nohavicami a na nohách som mala čierne členkové topánky na mohutnom podpätku ala Spice Girls. To boli časy :)

Dá sa povedať, že rolák z módy nikdy nevyšiel, akurát niektorú sezónu o ňom počuť o niečo viac – tak ako teraz. Objavuje sa v rôznych prevedeniach  od jednoduchého elegantného až po ležérny, taký ten voľný vyťahaný. Obecne je vďačným kúskom, ktorý sa hodí k čomukoľvek. Jednoduchý čierny rolák má čestné miesto v mojom šatníku. Nosievam ho k úzkej puzdrovej  sukni, ale tiež k riasenej. Hodí sa k rôznym nohaviciam a v kombinácií s džínami vytvorí dokonalý ležérny outfit. 

Dnes som zvolila jednoduchý outfit, ktorý som oživila výrazným náhrdelníkom. Kovový náhrdelník s kryštálikmi, ktorý mám z Mary Fashion na čiernom roláku krásne vynikol. Čo poviete?






Vest: MargiFashion, Necklace: Mary Fashion, Turtleneck: Zara, Black jeans: Mango, Shoes: Aldo

You May Also Like

14 komentářů

  1. Cute vest!

    _______________________
    www.justynapolska.com
    Fashion & Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvely look! Dokobake ti to slusi.

    Uplne se vidim. Presne takto bych se take oblekla. Moc se mi to cele libi.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. Počas víkendu sme si urobili menší výlet do Písku. Veľmi pekné mestečko :)

      Odstrániť
  4. Roláky milujem, túto zimu som si prikúpila klasický čierny lebo taký mi chýbal a stále chýba. Niekam som ho po silvestrovskej chate zapatrošila a neviem ho nájsť. A to som ho ešte ani nestihla mať na sebe :D

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čierny je klasika a ja dúfam, že sa Tvoj rolák nájde ;)
      Sama viem, že sa veci počas osláv nového roku a hlavne na chatách strácajú :)

      Odstrániť
  5. Opäť dokonalé. Ja som roláky ako malá nosila vcelku rada a teraz na mňa prišlo obdobie, kedy o rolákoch nechcem ani počuť. Možno sa k ich noseniu raz vrátim, uvidíme.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár Janka. Úplne Ti rozumiem, i ja to tak mám. Momentálne roláky nosím, ale musím mať na ne náladu ;)

      Odstrániť
  6. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. veľmi pekne oblečená páči sa mi hlavne vesta kvôli svojej dĺžke, na jar by som mohla tiež veľmi pekne ladiť s pestrými farbami :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Dominika, som rada, že sa outfit páči. Vesta je naozaj super - obľúbený kúsok. Máš pravdu, dá sa veľmi dobre kombinovať s pestrými farbami :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.