Sako mnohých tvárí

by - utorok, marca 15, 2016


Béžové sako viselo na ramienku približne dva týždne a ja som stále čakala, až sa konečne počasie umúdri a budem môcť fotiť. Dva týždne som okolo neho chodila a stále som uvažovala nad tým, ako ho vo výsledku skombinujem. Priznám sa, že do poslednej chvíle som si nebola istá. Konečné rozhodnutie prišlo na poslednú chvíľu. S príchodom náušníc od MARNI prišla taktiež inšpirácia a ja som sa nechala som sa uniesť ich farebnou kombináciou tmavo modrej a tmavo ružovej.

Sako mnohých tvárí

Náušnice som si položila na posteľ a zo šatníka som postupne začala vyťahovať oblečenie. Kúsok po kúsku som prikladala a kombinovala. Za chvíľu som mala pol skrine vyhádzanú na zemi. Priznám sa, že som pomerne nerozhodná. Na druhej strane som zistila, aké široké využitie jednoduché béžové sako má a ako dobre sa dá kombinovať. Na posteli ležalo hneď niekoľko zaujímavých outfitov, od elegantných až po voľnočasové. Teraz už stačilo len rozhodnúť, ktorý je ten pravý.

Vyhrali to prúžky! 

Na prúžky mám momentálne slabosť, preto bolo jasné, že na sobotnom fotení sa objaví práve tento outfit. Béžové sako spolu s pruhovaným tričkom som skombinovala so širokými džínsami, ktoré pochádzajú z prvej kolekcie. Aby som outfit farebne prepojila s náušnicami, siahla som po výraznej kabelke a opasku tmavo ružovej farby. Lodičky sú v neutrálnej béžovej farbe s odkazom na sako. Ja som s výsledkom veľmi spokojná a už sa teším na skutočnú jar. Ako najradšej nosíte béžové sako vy?

Foto: Lukáš Komárek






Sako: MargiFashion, Džiny: MargiFashion, Náušnice: MARNI, Tričko: Lindex, Kabelka: Furla, Lodičky: Guess

You May Also Like

10 komentářů

  1. Moc hezky outfit! Krasne zkombinovano. Dnes jsem byla podobne :-) Slusi ti to.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár Martina. Je to klasika, ktorú milujem a cítim sa v nej pohodlne. Určite vieš, o čom hovorím (píšem) ;)

      Odstrániť
  2. Krásne, veľmi dobre to vyzerá a náušnice sú nádherné :)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Nita. Som rada, že sa outfit páči :)

      Odstrániť
  3. Není Marni jako MARNI. . ;)

    Pěkný jarní outfit..taky se nemůžeme dočkat, až přijde teplejší počasí a kabáty poletí na dno skříně =). Zima sice nebyla mrazivá, ale je už moc dlouhá =/

    Michael
    MesHommes.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Michael. Súhlasím s tebov. Už aby zima bola preč a mohla som odložiť kabáty a peplé svetre :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.