Okuliare či kontaktné šošovky?

by - nedeľa, apríla 24, 2016


Moja odpoveď jednoznačne znie kontaktné šošovky. Cítim sa v nich slobodnejšie a tiež atraktívnejšie. Bohužiaľ moje oči celý deň so šošovkami zvládajú len veľmi ťažké. Preto počas bežného pracovného dňa volím dioptrické okuliare a slobodu vidieť si užívam hlavne počas víkendu. 

Okuliare sú mojou súčasťou už neuveriteľných 18 rokov. Keď som sa ako tínedžer dozvedela, že budem musieť nosiť okuliare, bola to pre mňa hrozná správa. Ja a okuliare? Nikdy! Preto som ich viac ako na nose nosievala vo vrecku či taške. Keďže nevidím do diaľky na ulici som len veľmi ťažko rozpoznávala kto mi z diaľky máva. A vlastne, máva vôbec mne? 

Moje nové ja!

Našťastie dnes už nosenie okuliarov  je úplne bežná vec, za ktorú sa hanbiť netreba a očné optiky ponúkajú množstvo štýlových obrúčok. Keď mi pred časom prišla ponuka otestovať okuliare od Opti24 súhlasila som. Prechádzala som ich bohatou ponukou a postupne som filtrovala. Do oka mi hneď padli tieto výrazné tmavo červené rámy, ktoré som mala do troch týždňov doma. 

So svojim výberom som maximálne spokojná. Červené obrúčky sa mi hodia k novým vlasom a tiež obľúbenému outfitu. Po nekonečnej zime som konečne vytiahla široké červené nohavice, ku ktorým som si obliekla bielu košeľu s viazačkou a denimovú bundu. Priznám sa, že mi pár dní trvalo, než som si na svoje nové ja zvykla. Čo hovoríte na moju malú premenu vy?






Nohavice: MargiFashion, Biela košeľa s viazačkou: MargiFashion, Denimová bunda: Stradivarius, Kabelka: Michael Kors, Lodičky: Guess, Okuliare: Opti24

You May Also Like

21 komentářů

  1. Asi mi bude chvíľu trvať než si zvyknem. Hlavne by som to rozdelila: nová hlava super, oblečenie super, ale nejako mi to nejde dohromady. Tá nová hlava by mi šla k ničomu divokejšiemu :-P. No je to na druhú stranu výzva, znovu ladiť nové outfity.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anička, ďakujem za komentár. Priznám sa, že na novú (účes) som si veľmi rýchle zvykla. Podobný účes som už pred pár rokmi mala. Určite rada vyskúšam aj niečo divokejšie :)

      Odstrániť
  2. Brýle ti rozhodně sluší, ale musím přiznat, že trochu delší a vlnité vlasy se mi na tobě líbily víc. Krásný outfit!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Martina. Vlny aj v tomto účese vyzerajú super. Nabudúce ukážem ;)

      Odstrániť
  3. Janka, ja chválim svieži, smrncovnejsi vzhľad. Pristane ti velmi.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mne sa nové vlásky páčia, presne niečo podobné som mala a zas to na toto dorastám...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne. Ja som tiež pred pár rokmi nosila mikádo. Dokonca ešte omnoho kratšie. Momentálne mi táto dĺžka maximálne vyhovuje :)

      Odstrániť
  5. Já si myslím, že ty brýle jsou super! A úplně vím, jak jsou čočky pro oči namáhavé, i když nosím nedioptrické. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár. Som rada, že sa okuliare páčia. Z vlastnej skúsenosti viem, že vždy je lepšie to striedať ;)

      Odstrániť
  6. Je to zmena, ale pristane ti to a som rada, že nie som jediná, kto síce šošovky miluje, no v práci ich nosiť nedokáže, skrátka moje oči v tom klimatizovanom počítačovom prostredí sa tak extrémne vysušujú, že ma šošovky po pár hodinách takmer režú v očiach. Skúšala som dve značky, no verná som ostala značke Acuvue čo sa šošoviek týka a inak nosím okuliare, mám bordový rám. Našťastie už dnes sa tie okuliare vyrábajú fakt štýlové.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Janka. Presne to som mala na mysli. V zime sa topenie a v lete klimoška. Presne toto kancelárske prostredie je najhoršie pre nosenie šošoviek. I ja som otestovala niekoľko značiek šošoviek a tiež kvapiek (umelé slzy), no do práce už chodím iba v okuliaroch.

      Odstrániť
  7. Mně se líbí všechno,vlasy,brýle,oblečení i nová kabelka.Vše je velmi inspirativní.Civilní a přece šmrncovní.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. čo je pohodlnejšie :) ja napríklad nosím kontaktné šošovky a okuliare len na večer k pc napr. :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Perfektny outfit :)
    http://tinachic.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jani tie vlasy ti takto velmi pristanu. Nihavice su woow, krasne. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. U brýlí nejvíc záleží na tom, kde je kupujete. Spousta je tak hnusná, že se určitě víc vyplatí čočky. Dlouho mi dělalo problém je vůbec nosit. Nejvíc mi pomohlo když jsem je přestala kupovat z normálních kamenných prodejen a zkusila tento eshop. Od té doby o čočkách ani neuvažuju (přecejen mě neláká představa si šahat do oka).

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.