Svieže ako pomaranč

by - streda, apríla 20, 2016


Ktorá z farieb je tvojou najobľúbenejšou? Toto je jedna z otázok, na ktorú nedokážem jednoznačne odpovedať. Mám rada červenú, žltú, modrú, bielu, ružovú ... v podstate akúkoľvek farbu. Je pravdou, že každú sezónu sa objaví jedna - dve, ktoré sa u mňa udomácnia a na isté obdobie sa stávajú mojimi top.

K oranžovej farbe som si hľadala cestu pomerne dlho. Pritom oranžová farba má v sebe neskutočnú energiu. Je svieža ako pomaranč, plná optimizmu a pozitívnej energie. Dočítala som sa, že pomáha prekonávať únavu, vyvoláva pocit šťastia a radosti. Dokonca má blahodarný účinok proti depresií a vráti chuť do života i do jedla. Po zistení všetkých týchto informácií som dostala nie len obrovskú chuť na pomaranč, ale zahaliť sa do tejto jedinečnej farby. 

Keď sa ku mne pred časom dostali vzorky látok na jarné kabáty, saká oranžová farba bola tou, ktorá si ma okamžite získala. Z látky následne vzniklo priliehavé sako so šálovým golierom, zlatými gombíkmi a neprehliadnuteľnou ružovou podšívkou. Dnešný outfit je skôr pracovný a vlastne aj vznikol na konci pracovného dňa. Oranžové sako ponúka veľa možností ako ho nosiť a tú vám ukážem nabudúce. Budem rada ak mi napíšete, aký je váš vzťah k oranžovej farbe. 







Sako: MargiFashion, Nohavice: MargiFashion, Pruhované tričko: Lindex, Náušnice: Mia de Sign, Lodičky: Guess

You May Also Like

2 komentářů

Používa službu Blogger.