Na brehu Vltavy

by - nedeľa, júla 24, 2016


Zdravím vás z Albánska, kde s mojim mužom trávime našu letnú dovolenku. Momentálne sme v hlavnom meste Tirane a užívame si domácu pohodu. Horúce dni trávime hlavne pri vode - v piatok sme sa boli schladiť pri bazéne v rezorte Palma Nova a včera pre zmenu pri mori na malej pláži Bamboo Beach blízko mestečka Dures. Zajtra vyrážame na našu cestu po Albánsku. a ja som nadšená a plná očakávania.

Dnešný príspevok pochádza ešte z Prahy a fotky má na svedomí mladučká fotografka Petra Veselá, s ktorou veľmi rada spolupracujem. Keďže som na sebe mala obľúbený outfit v námorníckom štýle, fotili sme na brehu Vltavy. Poriadne sme sa pritom zapotili, keďže sme sa vybrali v čase obeda, kedy slnko pražilo asi najviac. Každopádne výsledok stojí za to a musím sa priznať, že ja som z fotiek nadšená. "Good job Peti!"

Námornícky štýl a chuť leta

Prúžky a farebná kombinácia biela - modrá - červená tvoria jeho základ. Preto som siahla po modrých nohaviciach, ktoré pochádzajú z letnej kolekcie MargiFashion. Ja na nich okrem príjemného materiálu milujem detail v podobe zlatých gombíkov s kotvičkou. Ramená som odhalila v pruhovanom tričku a následne už stačilo dodať trochu červene. Červený rúž, kabelku (do ktorej sa zmestí úplne všetko a ja ju "vláčim" už niekoľko rokov - je to nezmar) a pohodlné sandále na platforme. 

Doplnkom, ktorý určite nikomu z vás neunikol je šatka vo vlasoch. Pred časom som pre vás pripravila inšpiratívny článok, kde hrala šatka hlavnú rolu. A takto nosím momentálne šatku ja - navlním si vlasy a šatku jednoducho uviažem okolo hlavy na uzol. Výsledok? Za mňa nadšenie. Čo hovoríte na výsledok vy? 













Nohavice: MargiFashion, Tričko: Orsay, Šatka: Zara, Kabelka: via Stilago, Slnečné okuliare: Ralph Lauren, Hodinky: Michael Kors, Sandále: CCC

You May Also Like

18 komentářů

  1. Krásny outfit! Len tak v ňom žiariš, srašne ti pristane. Tá šatka to celé oživila a neskutočne sa mi páči. Dlho uvažujem že si dáku takúto podobnú zaobstarám, je to krásne ozvláštnenie outfitu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár a milé slová Andrea. Šatka bola láskou na prvý pohľad a veľmi rada ju momentálne nosím. Krásne doplní každý outfit :)

      Odstrániť
  2. Fotky sú naozaj krásne a aj celý outfit. Tá šatka vo vlasoch ti pristane a pekne to celé ozvláštnila.

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Nita. Fotky sa Petre naozaj vydarili a ja osobne som z nich nadšená :)

      Odstrániť
  3. Skvělý look! Líbí se mi šátek na hlavě a určitě budí pozornost.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Martina. Šatku vo vlasoch som si zamilovala a určite bude s ňou ešte minimálne jeden príspevok :)

      Odstrániť
  4. Ty kalhoty jsou moc pěkné. :) Skvělá práce!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne. Mám radosť, že sa nohavice páčia :)

      Odstrániť
  5. Nádherný! Nemám co víc říct, je to opravdu skvěle sladěné :)

    BLOND SITE

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj Janka, tak konečne už dokážem komentovať! Bola to jedna veľká maturita, kým som to konečne dala. Musím pochváliť tento svieži letný look. Normálne mi padla sánka. ;-) Si zlatá a šatku vo vlasoch nosievaj takto každý deň!
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Kati, veľmi ma teší, že sa Ti to podarilo a ďakujem za milý komentár. Už si mi tu chýbala :)

      Odstrániť
  7. neuvěřitelně supr fotky, moc ti to sluší!

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.