Sako bez rukávov ako šaty

by - štvrtok, júla 07, 2016


O saku bez rukávov už na blogu reč bola. Dokonca nie raz, ani dvakrát. Celé to začalo maminým starým sakom, u ktorého stačilo vypárať rukávy a rázom sa zmenilo na trendy kúsok. Následne do môjho šatníka pribudlo ďalšie sako v krémovo bielej farbe. Univerzálny kúsok som na začiatku jesene nosila v kombinácií so svetrom či teplým rolákom. Teraz, počas teplých letných mesiacov si ho neviem vynachváliť a nosila by som ho najradšej stále.

Veď to asi dobre poznáte. Teplota stúpa nad 30°C a vy premýšľate čo na seba, aby ste sa v tom teple cítili príjemne. Ja najradšej volím šaty z ľahkých vzdušných materiálov. Dnes sa v role šiat ocitlo sako bez rukávov, ktoré inak nosievam k nohaviciam, šortkám či sukni. Myslím, že i rola šiat mu skvele sadla a všetky spomínané požiadavky dokonale zvládlo. S opálenou pokožkou to bude ešte omnoho lepšie, no na to si musím ešte pár dní počkať. Preto som na oživenie zvolila sandále v kombinácií s oranžovou a k tomu listovú kabelku v podobných odtieňoch. 

Sako bez rukávov od MargiFashion

Ak ste sa rovnako ako ja zamilovali do saka bez rukávov a túžite ho mať doma, v aktuálnej ponuke MargiFashion stále k dostaniu je. Dokonca je možné si ho objednať nie len v tejto, krémovo bielej, ale dokonca i v svetlo modrej, ružovej či oranžovej farbe. Každý kúsok je šitý na mieru, presne podľa požiadaviek, preto nezabudnite uviesť veľkosť, prípadne požadované rozmery. Užívajte si krásne letné počasie :)









Sako bez rukávov: MargiFashion, Sandále: via Stilago, Kabelka: Zara, Slnečné okuliare: Ralph Lauren

You May Also Like

6 komentářů

Používa službu Blogger.