Jesenné novinky

by - nedeľa, septembra 25, 2016


Slovo DENIM sa na módnom poli udomácnilo a skloňuje sa čoraz častejšie. Kedysi látka na výrobu pracovných odevov, dnes módna záležitosť, ktorá nechýba na prehliadkových mólach zahraničných i domácich návrhárov. Dá sa povedať, že nás sprevádza každým dňom a mnohé z nás si už nevedia predstaviť svoj šatník bez obľúbeného denimového kúsku.

Je to už rok čo som predstavila svoju prvú limitovanú kolekciu, ktorá bola venovaná práve denimu. Veľmi milo ma prekvapil a samozrejme potešil záujem o ňu. Práve preto som sa rozhodla túto kolekciu rozšíriť o nové modely. Tento krát tmavý denim nahradil o čosi svetlejší a už počas leta som vám predstavila nohavice s názvom culottes

Jeseň s denimom

S príchodom jesene prichádzam i ja s novými nápadmi a kúskami, ktoré pribudli do aktuálnej ponuky MargiFashion.  Keďže o denimové šaty bol mimoriadny záujem a ja sama som si ich veľmi obľúbila, opäť to budú šaty. Zahliadnuť ste ich mohli na mojom facebooku pred pár týždňami. Bola som z nich natoľko nadšená, že som sa musela pochváliť.

Denimové šaty sú vyrobené z tenkého bavlneného materiálu, svetlo modrej farby a majú priliehavý strih.  Krásne tvaruje postavu a nechýbajú detaily v podobe náplecníkov s kovovým gombíkom, opasok či bočné vrecká. Na tie mám proste slabosť. Keď som ich po prvý krát na seba obliekla, okamžite som sa zamilovala. Sú univerzálne a tiež nadčasové a veľmi jednoducho sa kombinujú. Keď vznikali tieto fotky vonku bolo ešte krásne teplo, preto mám na nohách sandále. Aktuálne som ich vymenila za lodičky a doplnila o koženú bundu. Tento outfit sa stal mojím top pracovným a ocenili i kolegyne v práci. 









Šaty: MargiFashion, Kabelka: Michael Kors, Topánky: via Humanic, Slnečné okuliare: Ralph Lauren

You May Also Like

9 komentářů

Používa službu Blogger.