Pastelová jeseň

by - streda, októbra 12, 2016


Priam rýchlosťou blesku sme sa prehupli do jesene. Mám pocit, že tento rok bol prechod pomerne divoký a veľmi rýchly. Alebo sa to zdá len mne? Kúpila som si nové lodičky, ktoré som si užila len veľmi krátko a už minulý týždeň som z krabíc vybaľovala členkové čižmy. Fotky v tomto príspevku vznikli zhruba pred dvoma týždňami, keď slnko ešte hrialo a ja som si užívala krásy babieho leta. 

Jeseň je obdobím, kedy sa do popredia dostávajú tlmené a tmavé farby. Keď sa počas cesty do práce a z práce pozriem okolo seba, jednoznačne vyhráva čierna. Na päty jej šľape šedá či tmavo modrá. Mám veľmi rada jeseň a tiež farby, do ktorých sa príroda každoročne zahalí. Mojim favoritom je okrovo žltá či vínová. Nenosím však tmavo zelenú - jednoducho to nie je farba pre mňa. Aspoň momentálne. Každá z nás máme svojich favoritov, na tom sa určite zhodneme.

Rok pastelových farieb

Nie je žiadnou novinkou, že farbou roka sa stala kombinácia pastelových farieb - svetlo ružová a modrá. Táto netradičná kombinácia sa hneď objavila na obálkach módnych časopisov a ja som premýšľala čo s tým. Vyskúšam či nevyskúšam? Priznám sa, mi nie je veľmi po chuti. Obe tieto farby majú u mňa zelenú, no keď sa dajú dohromady zasvieti stopka. Radšej ich kombinujem každú zvlášť a triezvo, neutrálne. 

Svetlo modrá vesta je novinkou v mojom šatníku. Vlastne bola. Dnes má už novú majiteľku, ktorá sa z nej vytešuje a ja sa teším s ňou. Mojim zámerom pri tomto outfite bolo, aby vesta vynikla a zaujala na prvý pohľad. Preto som siahla po jednoduchých čiernych kúskoch, skiny džinach a tričku. Myslím, že to spolu zafungovalo a obyčajný čierny outfit, inak ničím zaujímavý dostal potrebnú iskru. Rovnako to funguje v kombinácií so šedou či béžovou a pre odvážnejšie odporúčam namiešať svetlo modrú s výraznejšími farbami ako je vínová, oranžová či fuksiová. 

Ako ste na tom s farbami roka vy? Nosíte ich dohromady alebo radšej každú zvlášť?






Svetlo modrá vesta: MargiFashion, Džiny: Mango, Lodičky: Guess, Kabelka: via Humanic, Dioptrické okuliare: Opti24

You May Also Like

6 komentářů

  1. Hezke! Tuto modrou vubec nemohu nosit. Neslusi mi. Uplne te chapu, ze nemusis tmave zelenou...jaky taky moc ne.

    Ovsem tu rose quartz uplne miluju!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár Martina. Chápem to. Je to ako som písala. Každá z nás má svojho favorita vo farebnej škále a tak je to v poriadku :)

      Odstrániť
  2. Veľmi pekné a jednoduché, ja mám strašne rada takýto štýl :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne. Ja momentálne dávam prednosť takýmto jednoduchým outfitom a vesta je mojou srdcovkou :)

      Odstrániť
  3. Moc krásné fotky i outfit. Moc se mi líbí vestička, teď na podzim jsem jim hodně propadla :)


    Radu

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelá kombinácia, tá svetlomodrá pekne vynikla. Z týchto jesenných farieb volím radšej svetloružovú, tá na mňa viac ide. Inak tie priestory fotenia rozmýšľam, že sa mi to podobá na Žižkovský zámok neďaleko Zoo v Prahe, no nie som si úplne istá, je tam však veľmi pekne.

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.