Svieža pleť každý deň

by - pondelok, októbra 17, 2016


Čím som staršia, tým viac peňazí utrácam za kozmetiku a starostlivosť o pleť. Je to dokonca viac než za topánky a to už je čo povedať. Čas bohužiaľ nezastavím, ale snažím sa aspoň o to, aby som starnutie pleti čo najviac spomalila. Nie som žiadna hysterka, ktorá v zrkadle sleduje každú vrásku. Napriek tomu sa svojej pleti poctivo venujem a starám sa o ňu každé ráno i večer. Medzi ľudí väčšinou nechodím nenalíčená a to si následne vyžaduje dokonalé odstránenie make-upu a vyčistenie pleti. 

Prvá skúsenosť s elektrickou čistiacou kefkou

Keď ma pred časom oslovila spoločnosť Remington s možnosťou otestovať ich čistiacu kefku Remington REVEAL, súhlasila som. Už dlhšie som totiž hľadala pomocníka, ktorý moju unavenú pleť prebudí k životu.

Čistiacu kefku som poctivo testovala dva týždne a musím povedať, že sa stala mojim každodenným pomocníkom. Dokonca i manžel si ju obľúbil. Jej hlavnou výhodou je, že má jednoduché ovládanie a ľahko sa udržiava. Stačí ju opláchnuť pod tečúcou vodou. Súčasťou balenia sú 3 čistiace hlavice – univerzálna, pre citlivú pokožku a masážna, cestovná taštička a nabíjačka.

Ja na dennej báze využívam hlavne bielu, jemnú hlavicu, ktorá je na každodenné čistenie pleti ako stvorená. Je príjemne jemná a na citlivú pleť akou je tá moje je priam stvorená. Univerzálna hlavica je trošku drsnejšia a ja ju používam namiesto peelingu približne dvakrát do týždňa. Masážnu hlavicu si obľúbil hlavne môj manžel. Ja som ju skúsila, ale priznám sa, že mi to nebolo veľmi príjemné, takže ju prenechávam už len jemu. 

Jedna minúta a je hotovo

Priznám sa, že s čistiacou kefkou na tvár som doteraz skúsenosť nemala. Preto som ocenila i to, že je nastavená na jednu minútu a navyše každých 20 sekúnd zahlási, aby som zmenila oblasť čistenia. „Chytrá to vecička.“ Taktiež ponúka 3 rýchlosti, podľa toho čo je komu príjemné. Ja využívam pomalú, prípadne strednú rýchlosť. Na záver má čistiaca kefka jednu vychytávku a tou je Led dioda, ktorá slúži k tomu, aby sme si na pokožku pekne posvietili. Pre mňa trošku zbytočnosť.

Máte skúsenosť s čistiacou kefkou či už od Remingtonu, alebo od inej značky? Budem rada ak sa so mnou podelíte o to, ako sa o svoju pleť staráte vy.






You May Also Like

4 komentářů

  1. Čistiacu kefku mám aj ja a je to hotový zázrak.

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nad touto kefou som uvažovala, no ešte som si ju nekúpila. Po tejto recenzií však nad ňou tuho uvažujem! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že som Ťa motivovala. Je to fakt super vecička :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.