NAKOPNUTIE

by - sobota, mája 27, 2017


Módna blogerka bez fotografa je ako cyklista bez bicykla. Čo s tým? Sedela som na gauči s notebookom v ruke, prezerala si svoje staršie príspevky a premýšľala. Je čas skončiť alebo pokračovať ďalej? Vraví sa, že všetko chce svoj čas a tak som si povedala, že si doprajem trochu času. Po pár týždňoch som si uvedomia, že mi to chýba. Tento blog je pre mňa miestom, kde relaxujem, mám možnosť sa realizovať a hlavne je mi tu dobre. Robím to, čo mám rada, tak prečo by som sa toho mala vzdať? 

Pár dní na to som narazila na článok na blogu Leny (Blog by Lena Čerge), v ktorom píše o blogoch, ktoré si obľúbila. Veľmi ma potešilo, že som bola súčasťou jej zoznamu a tiež komentáre pod článkom „áno poznám“, „sledujem a mám rada“. Takýto feedback vždy poteší a zahreje pri srdci. V mojom prípade to bol doslova elektrošok a povedala som si, že to nevzdám a fotografa nájdem. 

Podarilo sa a ja som spať! Za sebou mám fotenie so sympatickou Jitkou a budúci týždeň ma čaká ďalšie zaujímavé fotenie. Je to pre mňa poriadna výzva a tiež nová skúsenosť. Držte mi palce. A ak by ste mali záujem o spoluprácu, určite neváhajte a napíšte mi. Budem sa tešiť. 

Okúzľujúca

Pocit prichádzajúceho leta vo mne vyvolal túžbu zahaliť sa do žiarivých farieb. V spolupráci s Pražským butikom MAX&Co som vytvorila outfit, v ktorom sa spojila čierno – bielu s neprehliadnuteľnou žltou. Taktiež bodky na sukni s pásikmi na sandáloch. Vďaka volánom, ktoré sú mimochodom aktuálne in vznikol nežný, veľmi ženský look. Ideálny na rande či romantickú prechádzku pri západe slnka. Ja som s výsledkom nadmieru spokojná. Čo hovoríte na výsledok vy?




Sukňa: MargiFashion, Top, kabelka a sandále: MAX&Co

You May Also Like

7 komentářů

  1. dokonale zladený outfit, tá kabelka je krásna :) a určite pokračuj v blogovaní aj naďalej! každý má občas takéto pocity a pýta sa či pokračovať alebo nie, ale určite rob to čo ťa baví,lebo to robíš veľmi dobre :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Teším sa že si späť, bola by to škoda keby nie. Priznám sa, že tiež niekedy rozmýšľam nad tým čo s blogom, ale potom si poviem veď čo iné by som robila keď toto ma napĺňa ? :) Inak outfit je krásny, kombinácia žltej a bodiek je svieža a veselá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Viki. Po tých rokoch mi to už fakt začalo poriadne chýbať. Myslím, že takým niečim si prejde raz za čas každá z nás. Som rada, že sa outfit páči :)

      Odstrániť
  3. Tééda to jsou tak strašně pozitivní fotky, že mi snad i zlepší den :).

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.