SVADOBNÝ ŠPECIÁL II.

by - utorok, júla 11, 2017


Tento rok opäť svadobné zvony bijú ako o život – v rodine i medzi kamarátmi. Len za posledný mesiac sme s manželom absolvovali 3 svadby. Každá z nich bola iná, výnimočná. Víkend čo víkend sme „svadbovali“ - tancovali, ako inak veľa jedli a pili. Svadba je totiž významnou udalosťou nie len pre pár, ktorí si sľúbi lásku na celý život, ale i pre rodinu a priateľov. Preto to treba nie len patrične osláviť, ale i dôstojne sa naň pripraviť. Asi už tušíte, že reč dnes bude o tom „V čom na svadbu?“.

Svadobný dress code

Keď som sa zamyslela nad počtom svadieb, ktoré sme s manželom absolvovali za posledné 3 roky zistila som si, že by mi nestačili prsty na oboch rukách. Okrem niekoľkých rýdze slovenských i české, samozrejme albánsku, taliansku či španielsku. A práve rozdielom kultúr i miesta konania si každá z nich vyžadovala iný outfit (iné šaty). Preto som sa rozhodla, že v nasledujúcich 3 článkoch vám ukážem troje šaty určené každé na iný druh svadby.  


Korálové šaty – elegantná svadobčanka

Prvé šaty, ktoré vám v tomto svadobnom špeciály ukážem sú tieto korálové. Vznikli len pred pár týždňami a ich poslaním bolo spraviť zo mňa elegantnú dámu (či sa im to podarilo posúďte sami). Čakala na nás česko-talianska svadba v príjemnej reštaurácií s letnou terasou. Ako je o Talianoch známe, potrpia si na svoj zovňajšok. Dámy sú vždy elegantné a štýlovo upravené a muži v dokonale padnúcich oblekoch. 

Vznikli šaty odhaľujúce ramená, veľmi decentné, tvarujúce postavu. Tento stih je vhodný pre dámy a slečny z úzkymi ramenami v opačnom prípade to žiaľ veľmi nefunguje a mnohokrát odhalia to, čo by malo zostať zakryté. K šatám som zvolila telové sandále na vysokom podpätku, ktoré mi krásne predĺžili nohu. Napriek svojej výške sú nesmierne pohodlné a i vďaka nim som mohla pretancovať celú noc. Čo sa týka doplnkov, zvolila som listovú kabelku v krémovej farbe s kvietkami od MAX&Co, ktoré dokonale ladili k šatám. Zo šperkov to boli zlaté náušnice s kamienkami, ktoré sú veľmi elegantné a zlaté hodinky, ktoré nosím stále. So šperkami som to veľmi nepreháňala. Držím sa zásady „Menej je niekedy viac.“ Čo hovoríte na môj prvý svadobný look?

Foto: Michal V. KŘEPEL









Šaty: MargiFashion, Kabelka: MAX&Co, Sandále: Humanic, Hodinky: Michael Kors

You May Also Like

20 komentářů

  1. Myslím, že si zvolila perfektne. Šaty ti pristanú, tak farbou ako aj strihom. Len čo som uvidela fotku na fb bola svadba prvé, čo mi napadlo. Tento rok ma tiež jedna čaká a už síce jedny šaty mám, no asi si kúpim iné. V obchode sa mi zdali ok, ale na dennom svetle mi tá farba nejako nepasuje, našťastie ich je v rodine komu darovať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár Janka. Teší ma, že sa Ti moje šaty páčia.
      Ono my ženy to niekedy tak máme. Niečo si kúpime a následne doma zistíme, že to nie je úplne ono :)

      Odstrániť
  2. krasne saticky, skvely strih tak akorat delany pro me :-) nebudete nahodou mit v kolekci? tyhle saty by byly super v jakekoliv barve...mozna jen ze ta svatba byla italska, tak byc zvolila trochu elegantnejsi boticky s uzsim paskem, ale i tyto jsou moc pekne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár. Tieto šaty bohužiaľ v kolekcií zaradené nemám, ale pouvažujem nad ich zaradením na budúci rok.
      Čo sa týka topánok, na oficiálnej časti som mala elegantné lodičky na ihlovom podpatku, potom som sa však prezula do sandálov, ktoré mám na fotkách. Sú nesmierne pohodlné, takže som v nich vydržala celú noc :)

      Odstrániť
  3. Veľmi rada si prečítam každý tvoj nový príspevok, čím ďalej tým zaujímavejšie články.:)

    Môj BLOG-Sydney Sleek diary♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak tie sú naozah nádherné! od farby cez strih až po to, ako nádherne ti sedia!
    sú naozaj krásne a teším sa na ďalšie šatičky zo svadobného šatového špeciálu! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi pekné šaty a krásne ti sadli. Len vynechala by som hodinky, tie sa na takéto spoločenské udalosti ako svadby a plesy nemajú nosiť.

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Nita. Vidíš, to som netušila. Tak nabudúce hodinky nechám doma :)

      Odstrániť
  6. Krásne jemné šaty, tá farba je nádherná, taká romantická duša si v nich ozaj :) Inak ten počet svadieb ti závidím, hneď by som sa na nejakú vybrala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne Viki. Ja si naopak dávam so svadbami pauzu, aj keď človek nikdy nevie :)

      Odstrániť
  7. Moc krasne nausnice. Kupujes nekdy sperky i v obchode https://www.goldeligius.cz/ ? Ja uz posledni dobou nekupuji prakticky nikde jinde.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moc pěkné šaty, velice hezky Vám padnou a sluší!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Je to pekné, ale na svadbu mi to príde málo slávnostné, tie žlté sú lepšie..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár. Ako som v článku písala, každá svadba je iná a vyžaduje si iný druh šiat. Tá, na ktorej som bola nebola honosná a tieto šaty boli z mojho pohľadu ideálnou voľbou :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.