BLONDÍNA

by - nedeľa, júna 03, 2018


Pred pár dňami som na svojom facebook profile zverejnila fotku moje vlasovej premeny. „Keď už zmena, tak poriadna!“, znel môj status k fotke. Bola som príjemne prekvapená reakciou a počtom lajkov. Túto zmenu alebo premenu som zvažovala už dlhšiu dobu. Krátke mikádo som kedysi nosila, toho som sa nebála. Radikálna zmena sa týkala farby vlasov. Posledných asi 10 rokov som striedala už len odtiene červenej či ryšavej. Teraz prišiel ten pravý čas zahodiť strach za hlavu a pustiť sa do poriadnej zmeny. Blondíny to vraj majú v živote jednoduchšie. Teším sa, čo mi „blonďavá“ zmena prinesie. 

Letná vášeň

Blíži sa moje najobľúbenejšie ročné obdobie. Obdobie farieb a kvetov. Tieto dva aspekty k letu neodmysliteľne patria a to pravidelne rok čo rok. Dokážete si bez nich leto predstaviť? Ja rozhodne nie!

Kruhová sukňa s vreckami je pre značku MargiFashion klasikou, ktorú sme si obľúbili my i naše zákazníčky. Táto, ktorú vám dnes predstavím, je výnimočná svojim materiálom, krásne mäkučkým a splývavým. Na svetlo modrej látke krásne vynikne kvetinová potlač s výraznými červenými kvetmi. Premýšľala som, v akej kombinácií vám sukňu predstavím. „Chcelo by to niečo výrazné ... niečo možno sexi ...“ zneli moje úvahy a v hlave sa mi rodila predstava o novom tope. Schmatla som sukňu a vydala sa s mamou na lov za novým topom. Výsledok máte možnosť dnes posúdiť. Výrazný červený top s tenkými ramienkami dodal sukni presne to, čo som hľadala. 

Pri výbere doplnkov som vychádzala z farieb, ktoré mi ponúkla sukňa. A rozhodla som sa pre neutrálne farby. Nerada kombinujem kabelku a topánky v rovnakých odtieňoch, preto som i dnes zvolila sivé sandále a béžovú kabelku. Pozornému oku určite neunikla moja spolupráca so značkou Gino Rossi. Prečo práve táto značka? Pretože ponúkajú kvalitné výrobky a zaujímavé dizajnové kúsky. Neutrálna béžová kabelka bola láskou na prvý pohľad. Zaujala ma predovšetkým svojim tvarom a prevedením. Povedzte, dokázali by ste jej odolať?

Foto: Michal V. KŘEPEL









Top a sukňa: MargiFashion, Topánky a kabelka: Ginno Rossi

You May Also Like

8 komentářů

  1. Fakt krásna sukňa. Ja som sa takýchto sukní trochu bála, tiež som nižšia a väčšina strihov v obchodoch je skôr na vysoké slečny. Inak rovnaká farba topánok a kabelky to sa u mňa asi ani nemôže stať. Príde mi to také fádne, vždy to volím odlišne. A nové vlasy ti pristanú.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jani, tohto strihu sukne sa báť nemusíš. Ja som tiež dosť nízka. Meriam len 160 cm a nosím hlavne sukne s vysokým pásom a dlžkou nad kolená. Obticky mi to vždy dridá pár cm navyše :)

      Odstrániť
  2. vlásky máš super :) určite ti pristanú :) a outfit ako vždy perfektný, ženský a zvodný :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Úžasné!! Letní, svěží, sexy, slušivé, skvěle sladěné, perfektně padnoucí, fotogenické... A to stejné platí i pro vlásky, zkrátka úžasné!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Odpovede
    1. Ďakujem pekne Viki. Neľutujem a som za tú zmenu rada :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.