NOVÝ VZŤAH

by - nedeľa, marca 10, 2019


Na začiatku roka som si i ja dala záväzok. Rovnako ako asi 90% národa, aj ja som sa rozhodla, že začnem konečne cvičiť a pre svoje telo urobím niečo prospešné. Tentokrát som si to poistila tým, že som si zaobstarala permanentku.  Február bol pre mňa mesiacom začínajúceho vzťahu - ja verzus fitness centrum. Náš vzťah sa postupne vyvíja a len čas ukáže, ako dlho nám to vydrží. Zatiaľ sa oťukávame a hľadáme k sebe cestu. Ako všetky začínajúce vzťahy aj tento je plný očakávaní a počiatočného nadšenia. No dobre, nie je to vždy až také ideálne, priznám sa, že poslednú pol hodinu som myslela na to, ako sa doma poriadne najem a zasadnem na gauč. 

V tejto chvíli je ťažké povedať, či sa jedná o lásku na celý život. Keď som vychádzala zo sprchy a natiahla som ruku, aby som si vzala župan, všimla som si prvé výsledky môjho snaženia. Na ruke sa mi ukázal sval, ktorý ešte pred pár týždňami nebolo vidieť. Dosť dobrá motivácia k tomu, aby som sa snažila o to, aby vzťah vydržal čo najdlhšie. A kto vie, možno to bude i navždy. „Veď všetko je možné, ak tomu venujeme čas a energiu.“


Zavinutá

Zima mi stále dáva náskok k tomu, aby som na svojej kondičke a postavičke popracovala. A tak som sa zavinula do béžových šiat, ktoré sú ďalšou z noviniek kolekcie MARGIFASHION. Dá sa povedať, že sú inšpirované klasickým trenčkotom – fazonový golier, prepásané opaskom a v bočných švoch ako inak, obľúbené vrecká. 

Zavinovacie šaty patria medzi tie kúsky, ktoré lichotia postave a dodajú jej krásne krivky. Zvýraznia pás a keď je potrebné, schovajú boky. Sú ležérne, veľmi pohodlné a vďaka výstrihu do V i veľmi sexy. Nehovoriac o tom, že pri chôdzi tu i tam vykukne noha spod rázporku. 

Tieto fotky vznikli ešte pred 3 týždňami. Vonku nasnežilo a bola fakt kosa. Preto som vytvorila zimný look, kedy som si pod zavinovacie šaty obliekla upnutý čierny rolák a na nohy obula vysoké čierne čižmy. Veľmi jednoduchá a nenáročná kombinácia, ktorá funguje.

Foto: Michal V. KŘEPEL (@mikczech_foto)







Zavinovacie šaty: MARGIFASHION, Kabelka: Michael Kors, Čižmy: Aldo, Rolák: Zara

You May Also Like

2 komentářů

  1. Úžasný kabát! Pro cvičení to chce motivaci a nikdy si neukládat dva úkoly naráz. Tedy začít cvičit a změnit jídelníček, zvládne málo kdo. Buď jedno nebo druhé.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Aleš. Podľa mňa je dôležité upraviť i jedálniček. Je nutné to vyvážiť. Ja sa snažím cvičiť a popri tom stravovať zdravo ;)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.