SNÍVAJ

by - nedeľa, marca 24, 2019


Bezmyšlienkovo som preklikávala svojím blogom a v tej chvíli som vôbec netušila čo vlastne hľadám. Možno inšpiráciu, či akýsi posun, ktorý som za svoju povedzme blogerskú kariéru spravila. Zastavil ma až článok s názvom „DON'T STOP DREAMING“. Rozklikla som ho a v tom momente som sa vrátila do roku 2015. Bol septembrový večer a ja som stála v úplnej tme na záhrade za chalupou a dívala sa na jasnú oblohu posiatu tisíckami hviezd. Ten večer mali padať hviezdy a ja som sa tešila na to, až vyslovím svoje tajné priania. 

Dnes si hovorím, že som svoje prianie mala definovať trošku lepšie, možno inak, alebo radšej si priať niečo úplne iné. Sny sa nevyplnia zo dňa na deň. Trvá to nejakú dobu, mesiace, niekedy roky. Za tú dobu sa toho veľa zomelie. Potom nám splnený sen klope na dvere, že „Aha tu som!“ a my s otvorenou pusou pozeráme a hovoríme si, „Veď ja ťa už nechcem!“ Áno, život si z nás občas robí srandu. Našťastie nám do cesty vždy pošle novú príležitosť či ľudí, vďaka ktorým dokážeme všetko zvládnuť. 


Tam a späť

Aj Michalovi sa vyplnil jeho ďalší fotografický sen. Fotili sme vo vozni Pražského metra. Odviezli sme sa na konečnú zastávku a snažili sa odchytiť vozeň, ktorý bude prázdny. A tak sme jazdili jednu zastávku tam a späť, aby sme sa vyhli pohľadom ľudí. Áno, som tak trochu hanblivka. Fotenie so mnou nie je vždy jednoduché, no aspoň je so mnou sranda.  Teraz, keď sa dívam na výsledné fotky, lepšie miesto sme vybrať nemohli. Moje červené šaty dokonale ladia s držadlami.

Červené úpletové šaty sú ďalšou jarnou novinkou kolekcie MARGIFASHION. Majú lodičkový výstrih, krátky rukáv a dĺžku nad kolená. Ich výrazný červený odtieň dokáže divy. Dodá energiu i trochu vášne do všedných dní. Vďaka príjemnému bavlnenému materiálu sú navyše veľmi pohodlné. Rozhodla som sa, že ich nechám vyniknúť a tak som zvolila čisto čierne doplnky. Na oživenie som zvolila vzorované pančušky s bodkami, ktoré som si momentálne veľmi obľúbila. 

Neprestávajte snívať, len si svoj sen dobre premyslite, respektíve to, po čom túžite. Ono sa to môže vyplniť.  

Foto: Michal V. KŘEPEL (@mikczech_foto)











Šaty: MARGIFASHION, Členkové čižmy: Aldo, Kabelka: via Humanic, Hodinky: Michael Kors

You May Also Like

4 komentářů

  1. Fotky jsou skvělé! Ta červená ti moc sluší :) A ty zlaté hodinky ti ladí k vlasům :) Prostě super! Řekneš mi, jestli jsou ty hodinky Michael Kors tyto, prosím? https://www.brasty.cz/damske-hodinky-michael-kors-mk3179 Jsou totiž fakt krásné <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár Lenka. Čo sa hodiniečk týka, jedná sa o starší model (mám ich už 6 rokov).

      Odstrániť
  2. pekný článok :) a fotky sa vám vydarili

    WHEN PIGS FLY

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.