POD TLAKOM

by - štvrtok, júna 20, 2019


Aj vy to máte tak, že najlepšie výkony podávate pod tlakom? Bolo osem hodín a ja som sedela vo vlaku na ceste z práce. Musela som totiž dokončiť článok, ktorý som mala druhý deň odovzdať. Priznám sa bez mučenia, že som naň mala dostatok času, ale ... Stále som si vravela, „No veď času dosť. Dnes mi to nemyslí. Veď všetko stíham!“ jednoducho, vždy sa nejaká tá výhovorka našla. A tak som to odkladala, vyhovárala sa, dni plynuli až „odrazu“ mi v kalendári svietil veľký nápis DEADLINE! V tom momente sa kolieska v mojej hlave naplno roztočili a už ich nešlo zastaviť ... Ako mi raz povedal kolega “Ten najlepší olivový olej sa lisuje pod tlakom.” Takže som sa pasovala za olivku.

No a keď sme už pri tých olivách, vedeli ste, že vďaka svojim detoxikačným účinkom hrajú veľkú rolu v boji proti starnutiu, civilizačným či srdečným chorobám? Aspoň tak to uvádza Wikipedia, ktorá vie všetko. Ja si už varenie bez olivového oleja nedokážem predstaviť. Hlavne teraz počas leta, čerstvý zeleninový šalát s olivovou zálievkou je to najlepšie, čo k večeri dokážem „ukuchtiť“. Kúzlo oleja (i keď sa nejedná o olivový) som objavila i pre svoju pleť. Stačí pár kvapiek ráno a večer a moja pleť dostane tu pravú „šťavu“. Takže ak chcete byť večné mladé a nezostarnúť, dajte zelenú olivám.


Od olív k bodkovanej sukni 

Čo majú olivy spoločné s dnešný outfitom? Po pravde nič! Len rovnako ako som pod tlakom písala spomínaný článok, rovnako tak som vytvárala tento styling. Bežne s Michalom spolupracujeme tak, že ja mu pošlem fotku oblečenia, ktoré potrebujem nafotiť a on k tomu navrhne miesto fotenia. Tentokrát mi Michal poslal miesto a ja som k nemu mala doladiť ten správny look. 

Na vytvorenie outfitu som mala niekoľko dní, ale to by som nebola ja keby ... Večer pred fotením som stála pred skriňou a postupne z nej vyťahovala jednu vec za druhou. Kombinovala, skúšala a stále to nebolo ono. Ručička hodín sa čoraz viac blížila k polnoci a ja som stála v spodnej bielizni nad hromadou oblečenia. „Tak mi treba!“ hovorila som si. „Dnes už aj tak nič nevymyslím.“ A tak som šla spať. Ráno pri umývaní zubov som už bola v koži tej pravej olivy a pod poriadnym tlakom. A vtedy to konečne prišlo! Spomenula som si, že som chcela prefotiť čierno-bielu bodkovanú sukňu a tak ju znovu priviesť k životu. Potom to už šlo samo. Nové tričko s kresbou akejsi pani s červeným prvkom a k tomu červené sandále. Všetko som to na seba nahádzala a vedela som, že je to dobré. Do práce som už kráčala s pocitom dobre odvedenej práce i keď tomu predchádzal – povedzme - jemný stresík. Ale ak nejde o život, nejde o nič. 

Na záver: Bodkovanú sukňu máme v ponuke MARGIFASHION collection už nejakú dobu. Je nadčasovým kúskom, ktorý len tak nevyjde z módy. A ako raz povedal známy módny návrhár Marc Jacobs „Na bodky je vždy správny čas.“

Foto: Michal V. KŘEPEL (@mikczech_foto)







Sukňa: MARGIFASHION, Tričko: Zara, Kožená bunda: Mango, Sandále: eobuv.cz

You May Also Like

6 komentářů

  1. GReat look! I have the same T-shirt! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahojte všetci. Videl som komentáre ľudí, ktorí už dostali pôžičku od pôžičiek spoločnosti Sabine, a potom som sa rozhodol požiadať podľa ich odporúčaní a len pred pár hodinami som potvrdil na svojom osobnom bankovom účte celkovú sumu 50 000 EUR, o ktorú som požiadal. Toto je skutočne skvelá správa a radím každému, kto potrebuje skutočnú pôžičku, aby požiadal prostredníctvom svojho e-mailu: Sabinhelps@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Som tak šťastná, že som dostala pôžičku od pani Kayla Abubakerovej, teraz sa môj život vrátil k normálu, a moje podnikanie sa hladko deje vďaka pani Kayla Abubakerovej, môžete sa s ním tiež spojiť, ak potrebujete pôžičku dnes? Pošlite mu e-mail prostredníctvom: (financierlibertycapitals@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pôžička – Hypotéky až 100 000eur a viac
    - Ponúkame Pôžičku DO 100 000 eur, Pre každého,
    - Pôžička na účet
    - Bez preverovania bankového registra,
    - Seriózne jednanie
    Ak mate záujem o uver, stačí do emailu uviesť vaše, meno, priezvisko, telefónne číslo,. My vás budeme následne kontaktovať.
    E-mail: pozrirych@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahojte všetci, prišiel som o peniaze toľkým spoločnostiam, ktoré tvrdili, že sú skutočnými poskytovateľmi pôžičiek, ale všetko moje úsilie bolo márne, prišiel som o viac ako 35 000 eur pre falošných poskytovateľov pôžičiek, o ktorých tvrdia, že sú tým, čím nie sú. Kým ma môj priateľ nezoznámil so správnym veriteľom, ktorého som kontaktoval, a úspešne som od neho získal pôžičku len za 48 hodín, odporučil by som každému, kto hľadá pôžičku, bez obáv, aby ich kontaktoval e-mailom: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.