KRITIKA

by - štvrtok, októbra 17, 2019


Každý z nás sa s ňou už stretol. Nikto ju však nemá rád. Kritike sa jednoducho nevyhneme. Nech už robíme či venujeme sa čomukoľvek, nikdy nevyhovieme všetkým a žiaľ vždy sa nájde niekto, komu to, čo robíme nebude po chuti. Nie je to tak dávno, čo som sa ocitla pod paľbou kritiky. Bez varovania a ochrannej vesty. Áno, poriadne som to schytala a nebolo to nič príjemné. Na milosť či nemilosť prišla značka MARGIFASHION i ja samotná. Trvalo mi niekoľko týždňov než som to všetko rozdýchala. Vypočuť si, že to čo robím už niekoľko rokov, venujem tomu svoj voľný čas i energiu robím v podstate celé zle so mnou zamávalo. Čo teraz s tým? Mohla som mávnuť rukou a pokračovať ďalej, alebo sa na to vykašľať ...   

Ja som sa rozhodla po svojom. Všetky získané informácie som roztriedila ako popoluška. Na jednu stranu tie, ktoré boli svojim spôsobom oprávnené a budem musieť na nich zapracovať. No a na druhú ten zvyšok, ktorý som vyhodnotila ako neoprávnený. A poviem vám, hneď som sa cítila lepšie a vedela som, čo chcem či nechcem robiť a kam smerujem. Preto aj vy, nenechajte sa odradiť a znechutiť názormi iných. Nie vždy musí byť na 100% pravdivé. Vezmite si z toho len to podstatné. 


Od kritiky k novej kolekcii

Asi už tušíte, kam ma kritika doviedla. Presne tak, k novým modelom a jesennej kolekcii. Značka MARGIFASHION  je pre mňa srdcovou záležitosťou. Snažím sa, aby každý model mal svoj vlastný príbeh a fotenie zaujímavý koncept. Mohla by som to nafotiť v štúdiu, s modelkou pri jednofarebnom pozadí. To však nechcem. Áno viem, že ma je veľa a tak sa vo mne bije dilema, či zostanem v role modelky (ktorá ma mimochodom veľmi baví), alebo to prenechám novým tváram. Túto otázku nechávam zatiaľ otvorenú a určite sa k nej ešte vrátim. 

Nová jesenná kolekcia nie je tak stopercentne nová. Prvé modely úpletových šiat ste mohli vidieť už začiatkom roku, kedy som predstavila okrovo žlté v podobe šelmy a červené cestou z práce v metre. Tie boli doplnené o ďalšie 3 – béžové, ktoré vám dnes predstavím a dva odtiene zelenej. Pôvodne malo zostať toto číslo konečné, avšak vy ste rozhodli o tom, že už čoskoro do ponuky pribudnú ďalšie ...


Neutrálna neznamená nudná

Béžová, neutrálna či telová. Nazývame ju rôzne, ale každá z nás presne vie, o čo sa jedná. Rovnako ako v prípade šedej by sa dalo hovoriť o jej 50-tich odtieňoch. Je nadčasová, elegantná i šik. Rozhodne sa jej netreba báť a myslieť si, že je to nuda. Naopak! Vďaka béžovej docielite rafinovaný outfit. Neveríte?

Tento odtieň bol presne tým, ktorý som hľadala. Teplý tón béžovej v spojení s mäkkým úpletový materiálom bol dokonalým základom k vytvoreniu šiat, ktoré si zamiluje. Na jednej strane ležérne, na druhej zvodné. Záleží len na vás, ako ich chcete nosiť. Dostupné i v ďalších farebných odtieňoch, vždy šité na mieru. 

Foto: Michal V. KŘEPEL (@mikczech_foto)








Béžové šaty: MARGIFASHION, Tenisky: Nike, Lodičky: Guess, Slnečné okuliare: Relax

You May Also Like

33 komentářů

  1. Konečne článok, hurá Jani, teším sa. Nuž a dúfam, že ostaneš v úlohe modelky. Ide ti to to a fotky vždy stoja za to. Nuž a kritika to je veľmi nepríjemná vec, ja to zažívam aj od rodiny a to je ešte horšie niekedy. Od cudzích je to zlé, ale sú to cudzí ľudia. Som však rada, že si sa s tým popasovala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Janka, ďakujem pekne za komentár. Som rada, že som článkom potešila. Máš pravdu, kritika od najbližších zamrzí ešte o čosi viac. Ako som písala, je priam nemožné vyhovieť všetkým a niekedy nás kritika dovedie ďalej, než by sme čakali :)

      Odstrániť
  2. Dost často kritizují lidé, kteří sami mají problém. Často se vyjadřují i k věcem, o kterých vůbec nic neví. Ten kdo něco umí a dělá nemá na kritiku ani čas a tak spíše poradí až v momentě, kdy se ho někdo zeptá.
    Ty šaty jsou úžasné. Děkuji o za foto s lodičkami a modelku měnit určitě netřeba!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aleš, ďakujem za milý komentár. Tak sa zdá, že v role modelky ešte nejaký čas vydržím :)

      Odstrániť
  3. Prosím hlavně pokračuj! Přiznám se, že kdybych sama nešila, tak si u vás něco pořídím. Jen zatím nemam tu potřebu, ale ráda sleduji a líbí se mi, co děláte. Šaty jsou skvělé a tobě to moc sluší!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Martina, veľmi si to cením a teším sa, že sa šaty páčia :)

      Odstrániť
  4. Ano,hlavně pokračujte!Modely skvělé a neumím si představit,že by je předváděl někdo jiný.Hodně štěstí!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hi! Do you have any resources about which hair products works for men?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Love this blush dress! It fits you well! You look so bueautiful!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tyhle šaty jsou úžasné a věřím, že by slušely i mně, ženě XXL :-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.