White with white

by - utorok, mája 19, 2015



Ktorá z farieb podľa vás nechýba nikdy počas trendov jari a leta? Ak hovoríte biela, v tom prípade máte pravdu. Biela je skutočne farbou, ktorá je vždy trendy. Navyše návrhári sa do bielej úplne zbláznili. V kolekciách svetových velikánov nechýba niekoľko modelov v čisto bielom minimalizme.

Ani v mojom šatníku biela farba nechýba. Mám ju veľmi rada a tvorí taký môj základ - biela košeľa (absolútny must have), jednoduché biele tričko a tielko, biele džiny i šaty. Pred pár mesiacmi do mojho šatníka pribudla ďalšia biela košeľa, ktorú mi šila mama. Jej jedinečnosť spočíva v použitom materiály. Predná časť je z madeiry, čo je vyšívaná bavlnená látka s drobným vyrezávaným vzorom a zvyšok je z hladkej bavlnenej látky. Vtedy sa nám z týchto látok zvýšilo niekoľko kúskov, a práve z týchto kúskov vznikol top, ktorý vám dnes chcem ukázať. 

Tento krát sme to trochu prehodili. Hladká bavlnená látka bola použitá na trupovú časť a vyšívaná madeira na rukávy. Inak táto látky je naozaj trendy a viem si z nej predstaviť množstvo krásnych topov, ale i šiat. Nájdete ju na stránkach Evotex TU. Keďže je reč o bielej farbe, rozhodla som sa pre kobináciu bieleho topu a bielych džínsov. Aby som nevyzerala, ako sestrička, ktorá si odbehla z nemocnice svoj outfit som doplnila o čierny opasok, kabelku i topánky. K tomu moja srdcovka a to džinova bunda. Aký je váš názor na celo biely outfit? 







White shirt: MargiFashion, Jeans: Mango, Denim jacket: Stradivarius, Slip on: Baťa, Bag: Hunanic

You May Also Like

14 komentářů

  1. nice one!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc ti to sluší :)

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY!:)
    budu moc ráda, pokud se zapojíš :)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sluší a moc! Navíc to skvěle kontrastuje s tou džínovinou.
    Btw., bílá na ženách vypadá fakt skvěle..na chlapech ji moc nemusím, teda, pokud hovoříme o kalhotách =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Michael.
      Súhlasím s Tebov. Biele nohavice na chlapoch vyzerajú fakt divne :)

      Odstrániť
  4. slusi ti to, ten denim k tomu vypada dobre;)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne. Denimová bundička je mojou srdcovkou. Nosím ju rada a často :)

      Odstrániť
  5. Byť v bielom od hlavy po päty prečo nie? Veď aj nevesty sú celé v bielom. :-) Biela Ti pristane a ten top s úžasnými vyšívanými rukávmi je tuti fruti. Môžeš mamku opäť pozdraviť. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jednoduché a jarné, presne ako sa aktuálne patrí! :) Biely vršok nosím aktuálne v mojom poslednom poste aj ja, je to stálica v mojom šatníku. Biele nohavice na chlapoch sa mi vôbec nepáčia, žiadne ani nemám, no na dámach je to niečo iné... :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Patrik. Súhlasím s Tebov. Biele vršky sa mi páčia ako na ženách tak i na mužoch. Čo sa nohavíc týka, predsa len vyzerajú lepšie na ženách :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.