Little black dress by MargiFashion

by - pondelok, decembra 07, 2015


V minulom príspevku som vám predstavila jedny z trojice malých čiernych, ktoré pribudli do našej ponuky. A dnes sa dostávame k šatám číslo dva. Malé čierne sú totiž takzvaným "must have", preto sme im vyčlenili špeciálnu kategóriu. Tie minulé boli stelesnením elegancie. Dnešné by sa niekomu mohli zdať vďaka použitému materiálu trochu extravagantné. 

Keď sa na šaty pozriete z blízka zistíte, že sú poskladané z troch rôznych materiálov - tyl, koženkové aplikácie a čipka. Pritom sa jedná o jednu látku. Tá pochádza z predajne Evotex. Boli sme majiteľkou firmy oslovené, aby sme z látky niečo vytvorili. Táto látka, ktorá bola pre nás obe veľkou výzvou, ktorú sme uchopili po svojom. Nepovažujem sa za módnu návrhárku,  napriek tomu sa navrhovaniu oblečenia venujem už niekoľko rokov. S výsledkom mi vždy pomôže mama, ktorá výrobok vždy ušije presne podľa mojich predstáv. Rovnako tomu bolo i v tomto prípade. Vznikli tak jednoduché šaty, ktoré sú dokonalým spoločníkom na večierok, ale i do divadla. Teraz túto možnosť môžete mať i vy. Ak vás šaty zaujali, objednať si ich môžete na Sashe.sk - MargiFashion. Stačí zadať rozmery a šaty vám budú ušité na mieru. 

Za spoluprácu ďakujem fotografke: Alžbětě Krhovjákovej, za náušnice: Mia de Sign a fotky vznikli v priestoroch showroomu Kare






Black dress: MargiFashion, Earings: Mia de Sign, Shoes: Aldo

You May Also Like

2 komentářů

  1. nice!

    __________________
    blog.justynapolska.com
    fashion&makeup

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak krásná, tak sexy! Ty bys mohla být na tom obraze, určitě by ti to slušelo víc!

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.