Fotenie

by - nedeľa, mája 29, 2016


Počas minulého víkendu som stihla nafotiť hneď dva outfity. Ten prvý, ako som sa neskôr dozvedela bol fotený na poli medzi ďatelinou, konkrétne ďatelinou purpurovou. Dnes sme opäť na poli, tento krát medzi "populárnou" repkou olejnou. Bola som prekvapená, keď môj manžel navrhol fotenie na poli medzi týmito žltými mrškami. Je totiž alergik a táto rastlina mu nerobí príliš dobre.

Na druhej strane viem, že strašne nerád fotí na frekventovaných miestach, kde je veľa ľudí. Ideálne je, ak na okolo nie je nikto. Toto miesto sa javilo ako ideálne. Krásna príroda a kontrast k outfitu, ktorý som mala na sebe. Všetko bolo perfektné ...  teda skoro. On si nastavoval foťák, ja som si obula sandále a ešte som si na pery naniesla rúž. Ukázal mi, kam si mám stúpnuť, a než som tam v podpätkoch dokráčala, zastavilo za nami auto. Z auta vystúpili traja ľudia. Vybrali sa poľnou cestou nevedno kam. Štvrtý pasažier ostal v aute a sledoval nás. Máme to my teda šťastie! Došlo nám, že si potrebovali len odskočiť a tak sme si povedali, že počkáme kým odídu a chvíľu sa budeme kochať krásou prírody. Vtipné je, že sme sa stali tak trochu atrakciou. Namiesto toho, aby naskákali do auta a pokračovali v ceste, dívali sa na nás. Zrejme boli zvedaví, čo tam robíme, alebo sa chystáme robiť. Našťastie po chvíli ich to prestalo baviť a tak odišli. Konečne sme mohli splniť našu misiu :)

Jedinečné šperky

Na Slovensku, ale i v Čechách je veľké množstvo šikovných ľudí, ktorí sa počas voľných chvíľ venujú výrobe napríklad šperkov. Vznikajú tak jedinečné náhrdelníky či náušnice, ktoré len tak nenájdete. Rozhodla som sa, že na svojom blogu veľmi rada podporím talentovaných ľudí a preto som prijala i spoluprácu so Zuzkou (LukZu design), ktorá je autorkou tohto krásneho náhrdelníka. Jej prácu ste mohli zahliadnuť už v minulom príspevku TU a dnes prišiel na rad ďalší.

Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že mám na sebe overal. Nie je tomu úplne tak. Obľúbené čierne nohavice so záhybmi som skombinovala s čiernym topom, aby vynikol jedinečný náhrdelník. Vznikol tak elegantný outfit vhodný napríklad do divadla či na večeru s priateľmi. 







Čierne nohavice a top: MargiFashion, Náhrdelník: LukZu

You May Also Like

13 komentářů

  1. Ja som podla prvej uvodnej foto tipovala, že to budu nejaké šaty. A potom pozerám, že overal a až po prečitani článku vidim, že to nie je ani jedno ani druhé :-D Fakt skvelo vymyslené. No a ten náhrdelník, akoby bol súčasťou toho topu. Celé perfektné!

    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár Zuzka. Veľmi ma teší, že sa outfit páči. Overalom som stále na chuť neprišla, tak som to aspoň takto vymyslela :)

      Odstrániť
  2. pretty!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Najlepší príspevok za poslednú dobu, fakt super :)

    |SYDNEY SLEEK|

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Outfit fajn, perfektní střih kalhot, ale nesedí mi to k tomu řepkovému poli =) (ale to asi proto, že řepková pole hejtuju, kudy chodím..smrdí to, totálně to devastuje půdu a používá se to do biopaliv..)
    Jinak, s tím focením mě to pobavilo, protože často to máme podobně =D. A jindy zase chceme lidi na pozadí a on nikdo nejde =D, člověk si nevybere =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Manžel zastavil na poli, že to bude pekné, tak som musela poslúchnuť :D
      Až keď videl moju obuv, tak si uvedomil, že to až tak super nápad nie je. Každopádne to bola výzva. Fotenie je vždy zábava. Človek sa pobaví :)

      Odstrániť
  5. Ten náhrdelník je nádherný :)

    http://www.ellenya.com/2016/05/mozno-je-to-bosorka.html

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.