Inspiration - Summer dress

by - nedeľa, mája 18, 2014


Tento víkend bolo ideálne počasie na nič nerobenie a relaxáciu. Ja som si ho naplno vychutnala a poriadne sa vyspala. Už som to potrebovala. Konečne som mala čas na hľadanie inšpirácie pre letné šaty. Na internete som objavila skvelý obchod s látkami Evotex, kde sme si spolu s maminou objednali hneď tri látky (1, 2, 3). Pred týždňom látky dorazili a sme z nich nadšené. Máme už istú predstavu aké šaty z nich vytvoríme, ale aj tak sa rada nechávam inšpirovať svetovou tvorbou. Obe preferujeme jednoduché strihy a zaujímavé látky. Tak, ako sa píše na stránkach Evotexu: "Šaty robia človeka, látky robia šaty." :)
Mojou srdcovou záležitosťou je návrhár Elie Saab. Každá jeho kolekcia je jedinečná a niečím výnimočná. Z kolekcie pre jar - leto 2014 mi do oka padli biele šaty s kvetinovou bordúrou. Ďalšími návrhármi, pre ktorých mám slabosť sú Dolce & Gabbana, Chanell či  Ralph Lauren. Tiež ma zaujali šaty z dielne Alberta Ferretti a Primavera Verano, ktorých tvorbu som len nedávno našla na Pintereste. 
Aké typy šiat sa budú nosiť najviac? Šaty v štýle 50. a 60. rokov s riasenou či kruhovou sukňou. Návrat hlási aj veľký hit 90. rokov - splývavé šaty na tenké špagetové ramienka. Tieto šaty sme mohli vidieť aj v novej kolekcií Max Mara. Ako ste na tom vy? Ste pripravené na leto?







More inspiration you can find in my Piterest account

You May Also Like

7 komentářů

  1. dámu v šatách od Elie Saab (alebo aspoň inšpirované) by som rád videl v našich uliciach!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V top prípade dúfam, že sa Ti moje šaty budú páčiť. Hneď, ako to počasie dovolí ich nafotím :)

      Odstrániť
  2. oh, nice collection! :) Many kisses

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Beautiful collection. Simple and elegant.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Amazing selection! Last two of Elie Saab and Alberta Ferretti dresses are my favorite!

    KARAMODE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. I wouldn't mind something from MaxMara either. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.