Emergency outfit

by - pondelok, marca 30, 2015


Sú dni kedy jednoducho neviem čo na seba. Nie žeby som si nemala čo obliecť, to nie. Hovorím tomu deň blbec. Možno sa to aj vám neraz stalo. Ráno otvorím skriňu a pozerám. Vytiahnem z nej šaty a v zapätí ich vyzliekam. Vytiahnem sukňu a neviem aký top k nej doladiť Zaseknem sa pri džínsach. Ok tak dnes budú džínsy. Obliekam tričko. Nie to je nuda. Sveter, v tom mi bude v práci príliš teplo. A takto vymieňam jednu vrstvu za druhov. V tom ma napadne pozrieť sa na hodinky a zistím, že je najvyšší čas vyraziť do práce. V takýchto prípadoch je tu záchranná varianta v podobe outfitu, ktorý nikdy nesklame. V mojom prípade to sú spomínané džínsy, biela košeľa, k nej doplnok v podobe náhrdelníka, sako či bunda a lodičky, ktoré milujem. 

Toto je outfit, ktorý mám naozaj rada a cítim sa v ňom aj počas dní "blbec" naozaj dobre. Nie je to nič veľkolepé, je to skôr klasika, ktorá nič nepokazí. Hnedý kabát (alebo bunda ak chcete) som po zime znovu vytiahla zo skrine. Príspevok si môžete pripomenúť TU a TU. Bunda i košeľa pochádzajú z dielne mojej šikovnej maminy a látky sú z Evotexu. O túto hnedú látku, ktorá sa tvári ako koženka bol veľký záujem a veľmi rýchle sa vypredala. Dobrou správou je, onedlho bude znovu k dostaniu na stránkach Evotexu.

Aký je vás Emergency, alebo ak chcete obľúbený outfit?











Jacket and shirt: MargiFashion, Fabric: Evotex, Jeans: Zara, Hat: Guess (Stilago), Shoes: ???

You May Also Like

7 komentářů

  1. Jop, ty situace znám až moc dobře =D. Nakonec to končí vždycky černýma džínama, bílým basicem a buď křivákem nebo blejzrem a teniskama..

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som si myslela, že v tom nie som sama. No a nakoniec aj tak vždy vyhrá stará dobrá klasika :)

      Odstrániť
  2. No áno, v deň blbec je dobré mať k dispozícii jeden takýto outfit. :-) Veľmi Ti to svedčí. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.