Stylish pants

by - štvrtok, mája 14, 2015


Široké nohavice sa opäť vracajú do našich šatníkov. Niektorým trendom trochu trvá, než si na nich ľudia zvyknú, ale myslím, že v tomto prípade je tomu inak. Už dlhšiu dobu sledujem street style, kde sa široké nohavice objavujú pomerne často. Sú elegantné i ležérne, ale hlavne štýlové a šik! Nie je divu, že si ich mnohé dámy obľúbili. Okrem klasických dlhých širokých nohavíc sa objavila aj ich skrátená verzia, a to nohavice s názvom Culottes. Musím povedať, že keď som ich videla na mojich obľúbených módnych ikonách ako je Olivia Palermo či Victoria Beckam veľmi sa mi páčili. 

S čiernymi nohavicami som vás už na blogu zoznámila TU. Povodne som si myslela, že aj moje nohavice budú o niečo kratšie, aby som sa k trendu Culottes priblížila. Musím sa priznať, že som sa s touto dĺžkou veľmi nestotožnila. Vzhľadom k tomu, že som nižšej postavy, mala som pocit, že ma ešte zmenšili. Preto som sa rozhodla pre svoju obľúbenú dĺžku po členky. S vysokými lodičkami si pripadám, že mám aspoň 180 cm :)

Nohavice sú v mojom šatníku ešte len mesiac, ale nosím ich pomerne často. Najčastejšie ich nosievam v kombinácií s jednoduchým farebným topom a vysokými lodičkami. V tomto prípade som zvolila čierno - žltú kombináciu, ktorú som doplnila červenou kabelkou a výrazným náhrdelníkom. Aký je váš vzťah k širokým nohaviciam?





Shirt and Pants: MargiFashion, Leater jacket: Mango, Shoes: Humanic, Necklace: Zara, Bag: Made in Italia (via Stilago), Sunglasses: Ralph Lauren

You May Also Like

24 komentářů

  1. Krásný outfit, hlavně ten náhrdelník, ten je vážně úžasný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásný outfit, hlavně ten náhrdelník, ten je vážně úžasný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc hezký outfit! Sluší ti to. Náhrdelník je krásný.

    Krásný den přeje Elegant 40!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na ženách proč ne, líbí se mi to, hlavně pokud mají podpatky..jen ať se ale nevrací zvonáče a široké kalhoty do pánské módy =D

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím s vysokými topánkami to určite vyzerá lepšie.
      Na zvonáče treba veľkú dávku odvahy a v pánskom podaní by to bol pekný úlet :D

      Odstrániť
  5. Jani skvělé! :) Tvoje outfity mě baví a musím se přiznat, že styl Victorie Beckham se mi také velmi líbí a dost často se jím též nechám inspirovat. Tyto kalhoty jsou super a líbí se mi, avšak zatím žádné volné a zároveň elegantní bohužel nevlastním. Asi bych to měla změnit. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To mám veľkú radosť Markétka. Victoria je naozaj veľkým zdrojom inšpirácie.
      Určite sa po volnejších nohaviciach poobzeraj. Uvidíš, že si ich zamiluješ rovnako ako ja :)

      Odstrániť
  6. ahojky veľmi pekne ti všetko sedí, náhrdelník sa mi však zdá najkrajší a, čo sa týka nohavíc, som tiež nízka a asi nemám odvahu na ne.. :)) tebe to ide a aj vlasy máš super :)

    www.dominikamakarova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár Dominika. Ak budeš mať možnosť vyskúšaj ich. Uvidíš, že s vysokými topánkami to vyzerá dobre aj na nás nízkych :)

      Odstrániť
  7. Moc krásný outfit! žlutou mám moc ráda, ačkoliv ve svém šatníků moc kousků této barvy nemám. Top a botky se mi moc líbí. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne. U mňa sa žlté kúsky v poslednej dobe nejak rozrastajú. Dokonca i plavky mám v žltej farbe a na opálenej pokožke vyzerajú naozaj skvele :)

      Odstrániť
  8. Nádherné boty :) Konečně něco jiného než černé nebo neutrální barvičky.. Moc ti to sluší :)
    LENNY MALI in DK

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vyzeras perfektne Jani, krasne ti outfit predlzil postavu, ja take nohavice nosim velmi rada. Tie lodicky su bozkske. Paci sa mi kombinacia zltej s cervenou. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Líbí se mi barevná kombinace černá,žlutá ,červená,je to krásně jarní,zářící. S.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Jej Janka, tak toto je krásne! Si dokonalý príklad toho, ako by mala vyzerať upravená a štýlová žena! A pokiaľ ide o široké nohavice, tak tie môžem vždy a všade. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Great look, I like the statement necklace :-* www.thepinkheartgirl.blogspot.de

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.