My favorites Slovak bloggers

by - štvrtok, októbra 15, 2015


Už je to pekne dávno, čo som pre vás pripravovala článok o mojich obľúbených módnych blogerkách. Vtedy bola reč o blogerkách svetového rázu. Dnes ostanem pekne doma na Slovensku, pretože i u nás sú blogerky, ktoré by mohli byť tým zahraničným konkurenciou.

Vďaka súťaži Bloger roka 2014, ktorá tento rok prebehla som zistila, koľko kvalitných blogerov na slovenskej pôde pobýva. Je veľká škoda, že organizátori súťaže neponechali zoznam nominovaných blogerov aktívny. No nevadí. Na Slovensko prichádza Trendbook! Asi ste už o ňom počuli. Jedná sa o portál venovaný blogerom. Je to skvelé miesto, kde môžete dať o sebe vedieť, "šérovať" príspevky a získať tak nových návštevníkov blogu. Ja sama som na Trendbooku zaregistrovaná a vďaka nemu som tiež objavila nové zaujímavé blogy, ktoré som predtým nepoznala. Navyše teraz Trendbook prichádza s novými rubrikami, vďaka ktorým sa o svojich obľúbených blogerov môžete dozvedieť ešte niečo viac. Viac o Trendbook sk sa dočítate v článku TU. Preto neváhajte a určite sa zaregistrujte.

Konečne sa dostávam k samotnému výberu mojich obľúbených blogeriek/ blogerov. Vybrala som 4 blogerky a jedného blogera. Samozrejme blogov, ktoré sledujem je omnoho viac, ale tieto sú také, ktoré pravidelne navštevujem a v každom z nich som si našla to svoje. Navyše k niektorým z nich ma viaže takzvané blogerské puto a to je to krásne na blogovaní :)

MAMA WEARS PRADA
Blog sympatickej Veroniky funguje len niečo málo cez rok. Ja som ho objavila ešte v jeho začiatkoch a veľmi mi prirástol k srdcu. Veronika má kvalitné fotky a jej štýl obliekania je veľmi podobný tomu môjmu. Dokonca sme zistili sme, že sme postavovo skoro rovnaké. Tiež je taký „prcek“ ako som ja a to som si podľa fotiek myslela, že je vyššia. Navyše z blogu srší neuveriteľná pohoda, pozitívna energia a je skvelým miestom pre inšpiráciu. Veronika je mamičkou a ja ju obdivujem ako dokáže skĺbiť rodinu, prácu a tiež vytvárať kvalitný obsah na blogu. Ak blog Mama wears Prada nepoznáte, je na čase ho spoznať.


KATHARINE - FASHION IS BEAUTIFUL
Blog Katky je ďalšou mojou srdcovou záležitosťou. S Katkou sa dokonca poznáme osobne. Stretli sme sa pracovne a hneď sme si padli do oka. Jej blog som dobre poznala. Bola a stále je mojou inšpiráciou čo sa kombinovania farieb týka. Katka sa rozhodne farieb nebojí. Jej outfity sú farebné a vždy dokonale zladené. Blog Katharine - fashion is beautiful je jedným z tých, ktoré prinášajú aj kvalitné čítanie. Určite zavítajte na návštevu.


MADE BY BOY
Priznám sa, že veľa chlapov blogerov nepoznám. Tuším, že na Slovensku ich veľa nemáme (opravte ma ak sa mýlim). Patrikov blog sledujem tretím rokom. Prečo? Pretože pútavo píše. Pretože sa vie obliecť a pretože mám rada jeho inšpiratívne články. Hlavne tie o interiéroch. Dnes sa už poznáme i osobne a som veľmi rada, keď sa vidíme na rôznych akciách, ktoré v Prahe prebiehajú. Čo sa oblečenia týka, niektorí muži by si mohlo od neho vziať príklad a mali by ho povinne sledovať.


SWEET LADY LOLLIPOP
Ivanka je blogerkou, ktorú pozná snáď každý. Krásna Popradčanka, ktorá sa snáď narodila pre to, aby sa stala blogerkou a inšpirovala okolie. Mám veľmi rada jej blog, to ako píše i to ako sa oblieka. Bavia ma jej outfity a obdivujem dokonalé fotky. Je pre mňa veľkým zdrojom inšpirácie a dokážem si jej blog prezerať hodiny.


STYLE OF BECCA
Rebekin blog som objavila náhodou a od vtedy sa tam stále veľmi rada vraciam. Toto malé žieňa (dúfam, že sa nenahnevá, že som ju tak nazvala) vyžaruje neskutočnú energiu. Obdivujem jej rôznorodosť čo sa obliekania týka. Je pre mňa chameleónom, ktorý každým článkom (outfitom) vie prekvapiť a tiež inšpirovať.


You May Also Like

16 komentářů

  1. Znám jen Beccu, na ostatní se určitě juknu. Díky za tipy! BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemáš zač. Dúfam, že sa Ti budú páčiť rovnako ako mne :)

      Odstrániť
  2. Ďakujem pekne Janka za milé slová, taký milý darček k narodeninám. Potešila si ma, aj ja sledujem rada teba. :) Tieto blogy sú veľmi zaujímavé a určite ich preskúmam podrobnejšie. ;) Vďaka za tipy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemáš vôbec zač Veronika. Máš super blog a ja ho rada navštevujem.
      Som rada, že som Ťa v tak významný deň potešila :)

      Odstrániť
  3. Do teď jsem z výběru znal jen Patrika (of course <3 ) a Beku. Dík za tipy na ostatní =), poslední dobou jsem spoustu blogů přestal číst, takže se hodí nějaké nové ;)

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Patrikov blog je super. Sledujem ho už nejaký rôčik a som rada, že som mala možnosť poznať ho osobne. Samozrejme i Teba. Už teraz sa teším na ďalšie stretnutie :)

      Odstrániť
  4. Janka, keď som uvidela tento článok, skoro som spadla zo stoličky. :-) Chválim ako si o nás pekne napísala, za seba veľké ĎAKUJEM. Vážim si toho ako ma vnímaš, je to od Teba milé a som rada, že som Ťa mohla spoznať aj osobne! Aj Ty si skvelá blogerka a veľmi Ti fandím, nech sa Tebe a aj Tvojej mamke darí v tom, čo robíte.
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ešte, že si nepadla Kati :D Teší ma, že sa Ti moje slová páčia a že rada navštevuješ môj blog.
      Verím, že sme sa nevideli naposledy, a že sa čoskoro pri nejakej príležitosti opäť stretneme :)

      Odstrániť
  5. Nedávno jsem objevila váš blog, který se mi velmi líbí a už ho mám několik týdnů v záložkách Oblíbené :) A nyní díky vám i další blogy, které myslím stojí za to sledovat (znala jsem jen Sweetladylollipop) - moc díky za inspiraci!
    www.adinajustina.blogspot.ch

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi ma teší, že môj blog patrí medzi Vaše obľúbené :)
      Verím, že aj ostatné blogy si veľmi obľúbite.

      Odstrániť
  6. Vďaka ešte raz Jani! Post sme si čítali spolu s Bekou, keď sme boli v Osle (zverejnila si ho tuším presne v deň nášho príletu) :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemáš zač Patrik. Máš pravdu, zverejnila som ho presne ten deň :)

      Odstrániť
  7. Skvelý výber :) Všetky blogy okrem Mama wears Prada poznám a aj sledujem. A od dnes už aj tvoj a určite sa sem budem rada vracať, lebo ma naozaj zaujal :)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Nita. Veľmi ma to teší. Ja Ťa tiež už nejakú dobu sledujem :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.