Odhalené ramená

by - nedeľa, júna 12, 2016


Každú sezónu sa na nás valí množstvo módnych trendov. V časopisoch a tiež v mnohých módnych blogoch sa môžeme dočítať, čo by nám rozhodne v šatníku nemalo chýbať, a čo je takzvaným "must have". Priznám sa, že v poslednej dobe to už nejako nestíham sledovať. Ak by som si však z toho množstva mala vybrať iba jeden trend, bol by to "Off the shoulder". Na druhej strane nie je to žiadna novinka. Trend odhalených ramien tu bol už minulé leto a ja som veľmi rada, že to prežil a pretrváva i túto sezónu.

Už minulé leto som odhaľovala ramená na dovolenke v Taliansku, či v Pražských uliciach. Tak som sa do toho trendu zamilovala, že som mu dokonca venovala samostatný článok - inšpiráciu od najlepších svetových blogeriek. Ramená odhaľujem i naďalej. Vďaka teplým slnečným dňom som už zo skrine vytiahla topy, ktoré mám z minulého roku a premiéru mali i pruhované šaty z letnej kolekcie.

Kúzlo odhalených ramien a moje šaty

Keď sme s mamou vyberali látky na letnú kolekciu do oka nám padla táto farebná pruhovaná látka. "Túto chcem!" vykríkla som nadšene, keď mi ju mama ukazovala. Od začiatku bolo jasné, že z nej budú šaty. Chcela som šaty, ktoré budú rafinované, ženské a zvodné zároveň. Presne tieto požiadavky spĺňa trend odhalených ramien, takže bolo rozhodnuté.

Ľahké šifónové šaty sa hodia na letnú dovolenku či party na pláži alebo piknik v parku. Vďaka gumičke, môžete odhaliť dekolt a rameno o čosi viac a trochu podráždiť mužské oko. V tom prípade je nutné siahnuť po podprsenke bez ramienok. Záchrannou brzdou v prípade týchto šiat sú zaväzovacie ramienka. Šaty sú ideálne pre typy postáv, ktoré majú úzke ramená a širšie boky. Tento typ šiat vám totiž postavu vytvaruje a docielite tak krásnu siluetu.

Foto: Alžběta Krhovjáková (Desissign)





Letné šaty: MargiFashion

You May Also Like

13 komentářů

  1. Skvele saty! Moc ti to slusi. Kdyz se podivas na muj IG, tak tam mam nove dosite ale dlouhe :-))) a skoro stejne.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. náádherné šaty a veľmi sa mi páčia aj sandálky :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár. Teší ma, že sa šaty a dokonca aj sandále páčia. Priznám sa, že som uvažovala, že ich už zo svojho botníka vyradím :)

      Odstrániť
  3. My God, it looks great! www.graziaaustralia.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nádherné šaty ozaj som už veľmi dlho také nevidela fakt krása :)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.