Pestrofarebný život

by - štvrtok, júna 30, 2016


Asi to dobre poznáte. Niektoré veci sa jednoducho nepodaria podľa našich predstáv. Sme len ľudia a občas chybujeme alebo sa len nesprávne rozhodneme. Každopádne, každé naše rozhodnutie, nech je akékoľvek má svoj význam. Musíme niečo stratiť, aby sme naopak niečo iné získali. Niečo, čo bude mať ešte omnoho väčšiu váhu. Mám za sebou divoký mesiac, kedy som si pripadala ako na horskej dráhe. Odstupom času sa na to už dívam úplne inak a vidím len to pozitívum. Získala som totiž nové priateľstvá a spoznala skvelých ľudí. Som šťastná žena :)

Návrat denimu a moje Culottes

Čo vám poviem, nenudím sa. Môj život je farebný aj keď dnešný oufit až tak farebný nie je. Po úspechu s prvou denimovou kolekciou som sa rozhodla ju trochu oživiť novým kúskom. Mame totiž padol do oka tento svetlo modrý denim. Stačilo už len vymyslieť čo s ním. Keďže sa v poslednej dobe v móde veľmi často skloňuje pojem "kulotky", tak sme si povedali, že budú "kulotky"

V slovníku cudzích slov by ste tento pojem hľadali márne. Zato v módnych magazínoch sa omieľa jedna radosť. "Culottes sú absolútnym trendom sezóny!", hlásajú magazíny i módne blogy zo všetkých kútov sveta. Široké nohavice midi dĺžky sú jednoducho in. Najlepšie však vyniknú na štíhlych a vysokých dámach a slečnách. My, nízkeho vzrastu si musíme dopomôcť podpätkami, inak nám to ďalšie drahocenné centimetre uberie. Viem o čom hovorím. Vyskúšala som a pripadala som si ako trpaslík. Takže momentálne zháňam nové sandále, ideálne na hrubšom, ale vysokom podpätku. Ako ste na tom vy? Podľahli ste kúzlu týchto nohavíc?








Nohavice Culottes: MargiFashion, Biela košeľa: MargiFashion, Lodičky: Guess, Hodinky: Michael Kors, Slnečné okuliare: Ralph Lauren

You May Also Like

7 komentářů

  1. Ja takéto krátke nohavice príliš neobľubujem, jedine mini-kraťasy, z rifľoviny, tie mám najradšej, no žiaľ do biznis pracovného prostredia ich nosiť nemôžem, takže mám aj jedny také dlhšie červené, ale asi nie až takto, som skôr typ čo miluje sukne a šaty, v tom sa v lete fakt vyžívam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár Janka. Chápem, že tento strih nohavíc nie je pre každého. Každý z nás by mal nosiť to, v čom sa cíti najlepšie. Nie je potrebné slepo nasledovať módne trendy :)

      Odstrániť
  2. Super kalhoty! Hrozně se mi líbí. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Šmankote ano, amen, kulotky jsou vážně boží. Já miluju ten pocit v nich, to je k nezaplacení. Módní průmysl je výbornej. Poslední dobou se upouští od těch nepohodlnejch šílenosti a uuhh viva la pohodlí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím! Sú neskutočne pohodlné. Vidím, že si ich veľkou fanynkou :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.