Ženskosť

by - pondelok, júna 06, 2016


Len malé percento žien je skutočne spokojne s tým, ako vyzerá. Každá z nás totiž väčšinou chce to, čo nemá. Túžime mať o pár centimetrov či kíl viac alebo menej. Tie čo majú rovné vlasy by chceli kučery a kučeravé naopak rovné vlasy. Predpokladám, že každá z vás sa s tým už určite stretla. Ja som momentálne so sebou spokojná a dá sa povedať, že by som na sebe nič nemenila. Vždy to však tak nebolo ...

Pamätám sa, že ako dospievajúca slečna som mala poriadny komplex z toho, ako vyzerám. Patrila som k najnižším dievčatám z triedy a samozrejme aj k tým najmenej vyvinutým. Podprsenku som nosila len tak, aby sa nepovedalo. Potom som objavila zázrak menom push-up a na diskotéke som konečne mohla "ohurovať" hlbokým výstrihom. Samozrejme každému, kto vedel počítať do päť bolo jasné, o čo ide. Našťastie i mne samotnej to rýchle došlo a na hlboké výstrihy som zanevrela. 

Dnes majú tričká, topy i šaty v mojom šatníku väčšinou lodičkový či iný rafinovaný výstrih a dopĺňam ich výraznými náhrdelníkmi. Pred pár mesiacmi som však zatúžila vniesť do svojho šatníka trochu sexepílu. Obliecť si väčší výstrih, tento krát bez zbytočne vypchatej podprsenky. Pri návrhu novej kolekcie som to mala po celú dobu na pamäti. S touto myšlienkou vznikol i žltý top s véčkovým výstrihom a volánom na jednej strane. Top ste mali možnosť vidieť v minulom príspevku, v kombinácií s výraznými modrými nohavicami. Dnes prišla na rad kruhová kvetovaná sukňa. Musím povedať, že tento letný otufit mi padol ako uliaty a cítim sa v ňom žensky i zvodne. Dokonca môjmu mužovi padla sánka, keď ma videl. Hodnotím to tak, že to asi bude dobré. Ako hodnotíte môj dnešný otfit vy? A čo hlboké výstrihy, nosíte?






Žltý top: MargiFashion, Kvetovaná sukňa: MargiFashion, Kabelka: Michael Kors, Lodičky: via Humanic

You May Also Like

12 komentářů

  1. Outfit vyzerá super, sviežo a letne. Inak no vidím, že sme na tom boli podobne, ja tiež nemám veľké prsia, na strednej mi to hrozne vadilo, ale teraz to už tak nevnímam, každá sme nejaká a svojej postave prispôsobujem oblečenie, skôr sa vyžívam v odhaľovaní nôh ako dekoltu, ale nič mini. A nevadí že sme nižšie, aspoň môžme nosiť opätky aké chceme. Všetko má svoje plusy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím s tebou Janka - všetko má svoje výhody :)

      Odstrániť
  2. Krasny outfit a moc ti to slusi! Mne tedy prijdes vysoka a vyvinuta take dostatecne. Jsi super kocka!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Martina. Si zlatá. Fotky trochu skresľujú. Navyše veľmi rada nosím sukne s vyvýšeným pásom a dĺžkou po kolena. Vďaka nim pôsobím na prvý pohľad vyššie :)

      Odstrániť
  3. Je to presne ako píšeš, vždy chcemee to čo nemáme. A veru nezdáš sa na fotkách, že si patrila k najnižším. Ja som naopak bola vždy najvyššia :-)

    Mimochodom outfit je fakt super, krásny letný, svieži, sukna je úžasná. Čo sa týka výstrihov, výnimočne nosím nejaký velky. Najradšej mám lodičkové výstrihy, takéto večkové velmi nemusim.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár Zuzka. Zdá sa, že dokážem dobre zamaskovať svoju výšku :) Veľmi ma teší, že sa sukňa páči. Na leto je úplne skvelá.

      Odstrániť
  4. amazing outfit! Love the colours!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hlboké výstrihy nosím skôr sporadicky. Naopak mám rada dekolt zahalený, i keď pár kúskov s hlbokým výstrihom sa u mňa nájde, neholdujem im. Tebe to samozrejme ako vždy veľmi pristane. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár a milé slová Veronika. Hlboké výstrihy tiež nepatria k mojim obľúbeným, ale občas si ich dám ak je k tomu príležitosť :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.