Z mesta na dedinu

by - pondelok, novembra 07, 2016


Napriek tomu, že nepochádzam z veľkomesta považujem sa za mestský tip. Vždy som túžila mať útulný bytík v centre mesta, aby som nemala nikam príliš ďaleko a nemusela sa obmedzovať. Chcela som žiť životom ako Carrie zo Sexu v meste. Dospela som a priority sa zmenili. V Prahe žijem už ôsmim rokom usporiadaným životom.

Prečo o tom píšem? Pred časom som sa ocitla pred závažným rozhodnutím spojeným s bývaním. Zvoliť byt v Prahe či sa stiahnuť na okraj do útulného domčeka? Pre niekoho možno jednoduchá otázka, pre mňa obrovská dilema ... 

Je rozhodnuté

Áno, B je správne. Pred zhruba troma mesiacmi sme sa presťahovali do malého útulného domčeka a musím povedať, že som spokojná. Navyše bytový dizajn ma začal nesmierne baviť a manžel mi dáva voľnú ruku, takže sa môžem vyblázniť.

Ráno pri čakaní na vlak sa mi naskytá neuveriteľný pohľad východu slnka. Je to krása! A práve na tomto mieste som sa rozhodla nafotiť nový kabát zo zimnej kolekcie MargiFashion, ktorý vám chcem dnes predstaviť. 

Šedý kabát - moja srdcovka

"To je on, môjho srdca šampión!" Presne tento prívlastok si zaslúži vlnený kabát z novej zimnej (limitovanej) kolekcie MargiFashion. Vlnený kabát má klasický strih, krásne tvaruje postavu a je neuveriteľne hrejivý. 

Prečo som si ho zamilovala? Nie len preto, že šedý kabát v mojom šatníku ešte chýbal. Jedná sa o minimalistický kúsok, ktorý je nadčasový a nemusím riešiť to, že na budúci rok už nebude in. Do môjho šatníka zapadol ako chýbajúca kocka od puzzle. Navyše dĺžka nad kolená je ideálna k šatám či sukni. 

Dnešný článok je v univerzálnych farbách, šedú doplnila biela a čierna. V deň keď sme outfit fotili som už bojovala s poriadnou nádchou. Dodať outfitu trochu farby postačí napríklad farebným rolákom, ktoré sú mimochodom tiež veľmi in alebo teplým šálom v obľúbenej farbe. Túto zimu sa na blogu zaručene objaví ešte niekoľko krát.








Šedý kabát: MargiFashion, Rolák: Lindex, Čierne džiny: Mango, Čižmy: Aldo, Kabelka: via Humanic, Slnečné okuliare: Ralph Lauren

You May Also Like

15 komentářů

  1. Veľmi pekný a taký fakt praktický a univerzálny kabát. Zháňam niečo v tomto štýle len viac do áčka a v inej farbe, no zatiaľ som nenašla. Všetky kabáty, ktoré som doposiaľ videla v obchodoch majú opasky, s ktorými sa necítim dobre a ani tie strihy nie sú nič moc. A bývanie v dome je úžasné, myslím, že ste si s manželom dobre vybrali.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Janka. Ak by si mala záujem o nejaký konkrétny kabát, daj vedieť. V ponuke máme ešte červenú a žltú látku. Stačí napísať aká je Tvoja predstava a kabát Ti mamka ušije na mieru :)

      Odstrániť
  2. Skvělý outfit :) moc se mi líbí ten kabát

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kabátik je veľmi pekný a čo sa toho bývania týka tiež sme sa pre nedávnom presťahovali z Bratislavy do malého mesta, kde je krásna príroda, ticho a pokoj a vôbec to neľutujem má to svoje čaro a keď máš domček je to skvelé, verím že si tam vytvoríte útulný a teplý domov :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár Viki. Máš pravdu, takéto bývanie má svoje čaro. Tiež som veľmi rada, že sme sa takto rozhodli :)

      Odstrániť
  4. Nádherný kabát! Ja som to mala vždy s tým bývaním podobne. Tiež som z malého mesta a túžila som bo bytíku v centre veľkomesta. A tiež sa s vekom priority zmenili. A hoci sme si dom dovoliť nemohli a bývame v byte, no v jednom z bratislavských satelitov a vôbec nie v centre veľkomesta. Ale sme tu šťastní a to je hlavné. Užívaj si zariaďovanie a snáď sa podelíš o nejaké bytové úlovky :)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár Nita. Je to ako píšeš, dôležité je, aby človek našiel miesto, kde bude šťastný. Článok spojený s bývaním pripravujem. Snáď už čoskoro :)

      Odstrániť
  5. Presne takýto typ kabátov milujem. :) Aj čižmy sú krásne, outfit je dokonalo zladený.

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. A grey coat is always a good choice! Love this outfit, perfect for this winter season!!! Have a nice day, kisses from Italy,
    Eni

    Eniwhere Fashion
    Eniwhere Fashion Facebook

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten kabát je krásný! To my jsme se zase přestěhovaly z malé vesničky do velkého města. No všechno má něco :D

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj, moc pěkný outfit. Zajímalo by mě, jak celkový look dotváříš, máš už pak konkrétní představu nebo to jsou spontánní nápady?

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.