Priority

by - nedeľa, decembra 04, 2016


Práca v reklamnej agentúra ma okrem iného naučila jednej dôležitej veci a to určovanie si priorít. Určite to i vy sami veľmi dobre poznáte. Sú dni, kedy sa na vás práca zo všetkých strán valí a ako inak všetko je super urgent. Čo robiť? Určiť si priority!

To isté platí v bežnom živote. Žijeme v zvláštnej dobe a mám pocit, že občas zabúdame na priority a na to, čo je v živote skutočne dôležité. Blížia sa Vianoce a ja sa na ne teším rovnako a možno ešte viac, ako keď som bola malá. Teším sa na chvíle strávene s rodinou a priateľmi, na vôňu Vianoc, blikajúce svetielka a všetky tie tak povediac gýče s tým spojené. Dnes som zapálila druhú sviečku a hneď ako dopíšem tento článok, pustím sa do zdobenia vianočného stromčeka. 

Zimný look

V tejto zime je najlepšie zahaliť sa do niečoho v čom nám bude príjemne teplo. V Prahe síce nesneží, ale zato je poriadna zima. Červený kabát je príjemne teplý, no na mínusové teploty nestačí. Na rad prichádza vrstvenie a moje obľúbené kombinovanie farieb. 

Tentokrát som červený kabát skombinovala s olivovo zelenou v podobe roláku, cardiganu (ten je schovaný pod kabátom) a čelenky. Potom som sa už len riadila farbami, ktoré sa objavujú na károvanom šále. Modrá v podobe tmavých džínsov a béžová na kabelke. Čo najradšej v tejto zime nosíte vy?







Vlnený kabát: MargiFashion, Rolák: Lindex, Kabelka: Michael Kors, Džiny: Zara, Čižmy: Aldo, Šál: Primark, Čelenka: Vero Moda

You May Also Like

5 komentářů

  1. Kabát je krásny, veľmi sa mi páči jeho farba. Tieto ako ich ja volám mega šály sú super, ja som si taký konečne minulý týždeň kúpila a konečne už nemrznem. Ešte som si kúpila nadkolienky, lebo čižmy sú síce fajn, ale keď je cez deň mínus a k tomu ešte fúka, tak už ani čižmy nestačia. Aj v Bratislave je už poriadna zima a vraj aj doma na východe, takže skrátka všade, hádam sa teda konečne dočkáme bielych Vianoc.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš pravdu Janka, tieto mega šály sú fakt super. Ja už si bez nich zimu neviem predstaviť :)

      Odstrániť
  2. Takéto veľké šály sú najlepšia vec na svete. A v takejto farbe ešte žiadny nemám asi sa po nejakom poobzerám :D

    NITA
    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím NIta. Ja som si tiež vravela, že sa ešte po nejakom poobhliadnem, nech doplním zbierku :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.