On za to môže

by - nedeľa, marca 12, 2017


Zmena je život? Život je zmena? Nech je to už ako chce, zmeny k nášmu životu neodmysliteľne patria. Minulý rok u mňa prebehlo niekoľko zásadných životných zmien. Zmena práce a tiež bydliska. Na nové pracovné prostredie a kolegov som si pomerne rýchle zvykla. Na dobrých ľudí sa zvyká ľahko a hlavne mám tu svojho „kafe parťáka“. Čo sa týka nového bývania, s tým sa postupne zžívam a snažím sa náš domov čo najviac zútulniť, aby sme sa v ňom cítili čo najlepšie. Manžel mi občas vyčíta, že sa zmien bojím a nechcem ich prijať. Niečo na tom bude. Každopádne niektoré zmeny potrebujú svoj čas čas ... 

Vlasová premena

Keď som bola mladšia, často som experimentovala s vlasmi. Menila som farby a tiež strihy. Raz som mala krátke mikádo, inokedy som vlasy nechala dorásť a ostrihala ofinu. Vyskúšala som tiež rôzne farby a melíry. Posledných asi 8 rokov som farbu nemenila. Obľúbila som si medený odtieň a bolo to. Menila sa iba intenzita odtieňa, v závislosti na tom, ako dlho som farbu nechal pôsobiť. Ku koncu roka som si povedala a dosť. „Som nudná! A ja predsa nudná byť nechcem. Potrebujem zmenu!“ Kamarátka mi poradila skvelého kaderníka a tak som sa postupne začala zbavovať medenej farby. Je to dlhší proces, ale musím povedať, že nové vlasy (farbu) už teraz milujem. Možno to na fotkách až tak vidieť nie je – mám jemné „ombréčko“, ktoré je už nejakú dobu in. Hnedý odtieň, ktorý sa postupne zosvetľuje. Cítim sa sviežo a mladistvo. Akoby som znovu ožila. Ako málo stačí, však?

#outfitoftheday

Tento outfit môže za to, že sa mojim spoločníkom v uplynulom týždni stali vreckovky a nosný sprej. Minulú nedeľu som sa na výlet do Kutnej Hory vybrala len tak v jarnom trenčkote. „Veď svietilo slnko a v sobotu predsa bolo krásne teplo.“ Pod nim som samozrejme mala vrstvy – tričko a sveter, ale vzhľadom k počasiu to zdá sa nebolo dostačujúce. Mojim pôvodným plánom bolo outfit doplniť o Conversky a samozrejme holé členky (ako inak). Našťastie boli špinavé a tak putovali do pračky a namiesto nich som zvolila členkové čižmy. Takto „vyparádená“ som klepala kosu počas návštevy pamiatok – kostolov, ktoré sú v Kutnej Hore k videniu. Vymrznutá som sa zahriala až pri šálke horúceho čaju a tešila sa domov. Od pondelka som kýchala v práci a bez kvapiek do nosa by som deň asi neprežila. Čo k tomu dodať, tak mi treba keď som blbá. Tak sa zdá, že na jarné oblečenie si budem musieť ešte chvíľu počkať. 












Svetlo modrý trenčkot: MargiFashion, Tročko a džiny: Mango, Kabelka: Tommy Hilfiger

You May Also Like

6 komentářů

  1. Páni tak to je fakt zmena, ale idú ti tie vlasy, zdá sa mi, že s nimi vyzeráš ešte mladšie. A zmeny sú také, každý sa ich podľa mňa trochu bojí, len si to neprizná. Zmena však k životu patrí, ja tiež mením prácu a to som minulý rok menila tiež, ale čo už tak to cítim.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Jani. Veľmi ma to teší. Čo sa práce týka, tiež som na tom tak. Každopádne som veľmi rada, že som prácu zmenila a verím, že aj v Tvojom prípade to bude zmena k lepšiemu. Držím palce :)

      Odstrániť
  2. Krásny modrý kabátik a vlasy ti veľmi pristanú. Vyzeráš tak sviežo a spokojne :) Tiež som experimentovala veľa počas strednej školy a teraz aj rozmýšľam nad zmenou, ale už nie som taká odvážna ako kedysi čo sa vlasov týka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Viktória. Musím sa priznať, že sa v nich cítim omnoho lepšie ako predtym v červenej. Asi už tá zmena bola nevyhnutná. Tak som zvedavá s akou zmenou prídeš :)

      Odstrániť
  3. Jej Jani, to ako keby si o mne písala. Tiež som už toho tak veľa vystriedala, mala som dlhé vlasy, krátke vlasy, blond, oranžové, s ofinou, bez ofiny, dokonca aj trvalú, no bolo toho veľa. :-D Ale posledných cca 8 rokov som ostala verná tomu, čo mám dnes. :-) Tiež už cítim, že je čas na zmenu účesu a možno aj farby, len neviem, čo presne by to malo byť. Tvoje vlasy sú mega, ľúbi sa mi ich farba, je božská. ;-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý momentár Kati. Teší ma to.
      Znovu máme niečo spoločné :) Mne sa tento účes k Tebe hodí, ale verím tomu, že vždy príde čas, kedy potrebujeme zmenu. To sme my ženy :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.