Prvý jarný

by - pondelok, marca 06, 2017


Konečne je to tu! Krásne slnečné počasie a môj prvý jarný outfit. Napriek tomu, že nás meteorológovia varujú, že sa nemáme príliš tešiť, že zima nepovedala svoje posledné zbohom, som si tento víkend (hlavne sobotu) užívala naplno. Premiéru mala moja nová kožená bunda i vzorované nohavice.

Moja aktivita na blogu sa v poslednom období strieda ako to počasie. Raz svitne na dobré časy a ja behom jedného týždňa pridám hneď dva príspevky. Inokedy je dva týždne ticho a kde nič, tu nič. Svoj time managementu som v poslednom období vylepšila, avšak naplánovať to tak, aby bolo priaznivé počasie a po ruke fotograf (manžel, ktorý stále lieta po služobkách) je občas nadľudský výkon. Preto i dnes prichádzam s novým príspevkom až po dvoch týždňoch, kedy sa mi tieto dve hlavné kritéria podarilo splniť.

Vzorované nohavice

Vzorovaná látka ma zaujala na prvý pohľad – netypickým vzorom, farebnou kombináciou a v neposlednom rade i materiálovým zložením (bavlna s trochou elastanu). „Ideálna nie len na nohavice a skvelé sa bude hodiť ku koženej či džinovej bunde.“  povedala som si a bolo rozhodnuté. S mamou sme objednali látku a pustili sa do práce. Vznikli jednoduché nohavice cigaretového strihu s dĺžkou nad členky a bočnými vreckami. Tento typ nohavíc som si obľúbila už minulý rok, preto som dlho neváhala.

V hlave som mala niekoľko rôznorodých outfitov, no nakoniec som zvolila tento: čierna košeľa s viazačku a nová kožená bunda, ktorú som si nedávno kúpila v Mangu a nevedela som sa dočkať, keď si ju po prvý krát oblečiem. Ďalším výrazným prvkom outfitu sú jednoznačne červené lodičky s kožušinovou bambulkou. Tie som si vybrala v rámci spolupráce s e-shopom krasavica.sk. Napriek tomu, že to nie sú lodičky určené na bežné nosenie, myslím, že svoje uplatnenie nájdu a rozhodne dokonale oživia jednoduchu outfit. Aaaaa nesmiem zabudnúť ani na novú čiernu kabelku, ktorú mi priviezol manžel zo služobnej cesty z USA. Malá kompenzácia za to, že ma nechal doma :)








Nohavice a košeľa: MargiFashion, Kožená bunda: Mango, Lodičky: krasavica.sk, Kabelka: Calvin Klein, Slnečné okuliare: Ralph Lauren

You May Also Like

14 komentářů

  1. Ty kalhoty jsou fakt pecka, jsou nádherné!
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeeej toto je nádhera. Tie nohavice s topánkami to je dokonalá kombinácia. Tlieskam :)

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Nita. Veľmi sa teším, že sa nohavice i topány páčia :)

      Odstrániť
  3. nohavice su velmi pekne :)
    www.donnaiveh.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Úžasný kalhoty, klobouk dolů, skvělá práce!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne za milý komentár. Veľmi ma teší, že sa nohavice páčia :)

      Odstrániť
  5. Moc povedený outfit! Boty jsou úžasné :))

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.