Keď to šije

by - sobota, mája 13, 2017


Posledný deň v Bratislave sme poňali oddychovo. Odubytovali sme sa z hotela a v centre stretli s Katkou a Martinom. Tomu predchádzalo nekonečné blúdenie uličkami hlavného mesta a zúfalé hľadanie parkovacieho miesta. Mali sme tú česť stretnúť mestských policajtov, ktorá nás a asi ďalších 5 áut zastavili, keď sme vošli do zákazu. Čo vám poviem, debilné označenie cesty (sorry za výraz). Našťastie nepríjemnosť skončila happyendom, bez pokuty a i parkovacie miesto sme nakoniec našli. Konečne sme sa mohli venovať príjemnej činnosti. 

Nech šije 

Výstavu NECH ŠIJE, ktorá akurát prebiehala (a stále prebieha, do 20. augusta) v Esterházyho paláci som si nemohla nechať ujsť. Mapuje slovenskú módu v období rokov 1945 – 1989. Jednoducho miesto, pre všetkých milovníkov módy. Pretože v každom období sa dajú nájsť prvky, strihy či vzory, ktoré je možné preniesť do súčasnosti. I ja som si z tejto výstavy odniesla množstvo zaujímavých nápadov a som rada, že som ju mala možnosť vidieť. Určite odporúčam sa zájsť pozrieť. 

Nie som žiadna modelka

Ani po rokoch blogovania a opakovaného fotenia nedokážem hádzať pózy na počkanie. I keď mám fotenie veľmi rada, občas sa stane, že je na vôkol príliš veľa ľudí a ja strácam pôdu pod nohami a necítim sa vo svojej koži. Presne to sa stalo posledný deň a tak vzniklo len týchto pár fotiek. Čo sa dá robiť. Každopádne to bol veľmi príjemný víkend a som rada, že sme spoločný projekt s Katkou uskutočnili. 



HĽADÁ SA FOTOGRAF (PRAHA)!

Za väčšinu fotiek na blogu vďačím svojmu mužovi, ktorí ma fotí. Avšak v poslednej dobe veľa cestuje a je pracovne vyťažený, preto ho týmto ďalej nechcem zaťažovať. Hľadám niekoho, koho fotenie naozaj baví a je z Prahy, príp. i Bardejov, kam sa chystám v priebehu júna. Nemusí to byť profi fotograf, príp. módna bloggerka – fotili by sme sa navzájom. Píšte mi na e-mail: margifashion@gmail.com. Budem sa tešiť na prípadnú spoluprácu.


Sukňa: MargiFashion, Top s volánom: MargiFashion, Denimová bunda: Next, Kabelka: Michael Kors, Lodičky: Guess

You May Also Like

8 komentářů

  1. držím palce aby si našla šikovného fotografa :) outfit zas raz veľmi pekný :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem za komentár Drew. Verím, že fotografa nájdem. Priznám sa, že mi už blogovanie začína chýbať.

      Odstrániť
  2. Krásne fotky! <3 Na výstavu sa taktiež chystám, len ešte neviem, kedy sa mi to podarí :) S tým parkovaním ťa úplne chápem, ja som z Bratislavy a napriek tomu, že tu všetko dobre poznám, niekedy si idem vytrhať vlasy z toho parkovania. Taktiež držím palce, aby sa ti podarilo nájsť niekoho na fotenie, ja som mala tiež tento problém ešte pred dvoma rokmi a nakoniec sm musela blog zatvoriť pretože jednak som nikoho nenašla a zároveň som sama nemala na blogovanie čas :(

    www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Petush. Tvoj blog som sledovala a teším sa, že si znovu na scéne :)
      Verím, že nebudem musieť blog zatvoriť, to by som nerada. Stále ma to baví, je pre mňa relaxom a dáva mi možnosť realizovať sa.

      Odstrániť

Používa službu Blogger.