SPOMIENKY

by - štvrtok, júna 01, 2017


Stojím na zastávke a čakám na príchod autobusu. Za sebou počujem štebotanie dvoch mladých slečien. Otočím sa a vidím dve tínedžerky vo veku asi 12 rokov. Očividne najlepšie kamarátky cool nastylované. Na nohách tenisky, jedna čierna druhá červené – očividne takto sa poznajú „naj kamky“. Outfit pozostávajúci z teplákov stiahnutých tak, aby bolo vidieť bedrové kosti, k tomu zostrihnutá mikina odhaľujúca pupok. Punc tomu dodávalo výrazné líčenie – oči orámované čiernymi linkami a vlasy, ktoré hýrili všetkými farbami. Ja stojaca pred nimi zahalená od hlavy po päty som klepala kosu. Bolo to zhruba pred dvoma týždňami, kedy teplota podvečer bola asi 4 stupne a môj autobus stále nikde. „To im nie je zima? Veď majú holé kríže!“, pomyslela som si. Na chvíľu som sa preniesla v čase a spomenula si na svoje „teenage“ časy. Do dnes si pamatám ako ma mama kárala vždy keď som sa chystala večer na diskotéku a na sebe som mala svoje obľúbené bedrové džiny a k nim ako inak kratučké tričko.  

Výsledok mojich myšlienkových pochodov je jasný. Dospela som! Dnes už pupok neodhaľujem. Našla som si svoj štýl, ktorého sa držím a je primeraný mojej postave, ale i veku. Dievčatá to určite za pár rokov pochopia a zasmejú sa, keď uvidia svoje staré fotrky rovnako ako ja či mnohé z vás. Alebo sa mýlim?

Môj dospelácky outfit

Výšivky, zvonáče, strapce. To je len zopár trendov, ktoré sú aktuálne pre túto sezónu. Zvonovým rukávom som sa už na blogu venovala – pripravila som článok plný inšpirácií a v zapätí sa objavil prvý top so zvonáčmi. Napriek svojej praktickosti/ nepraktickosti som si ich zamilovala a premýšľala nad ďalším. Tu je, červený top s príjemného úpletového materiálu, véčkovým výstrihom a úžasnými zvonovými rukávmi. Odkiaľ je? Pochádza z aktuálnej ponuky MargiFashion. Preto ak vás zaujal, určite mi napíšte. S čím iným ako s džínsami s výšivkou som ich mohla kombinovať. Dokonalú dvojku doplnili sandále na platforme značky MAX&Co, ktoré sú neskutočne pohodlné. Poviem vám, doslova luxus pre moje nôžky, ktoré väčšinou trápim na ihlových podpätkoch. 





Top: MargiFashion, Džiny: Zara, Sandále: MAX&Co, Kabelka: Michael Kors

You May Also Like

7 komentářů

  1. Tá blúzka má nádhernú farbu, takúto červenú nosím sama veľmi rada. Pristane ti. Zvonové rukávy som mala rada, mala som krásnu modrú blúzku a milovala som ju. Nosila som ju pekných pár rokov. Táto tvoja vyzerá úžasne, úprimne som v obchodoch tu v BA nič tak nádherné nevidela, ale niekedy ma to už ani neprekvapuje.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Janka, ďakujem pekne. Viem, že červenú máš rada, preto som si na Teba spomenula, že sa Ti bude určite páčiť. Tieto zvonové rukávy nie sú úplne pre každého. I mne samej trvalo, nech som sa odvážila ich vyskúšať. Ak by si do budúcna niečo potrebovala, alebo po nejakom kúsku túžila, určite daj vedieť :)

      Odstrániť
  2. Beautiful look! Love the sandals!
    Eszter
    www.shineonsilver.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc hezký outfit, nádherné botky!

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.