NIKDY NESTAČÍ

by - utorok, júna 26, 2018


Hudba je mojim každodenným spoločníkom. Sprevádza ma od rána až do včera, keď idem spať. Je pre mňa terapeutom, ktorý ma dokáže skvele naladiť, niekedy rozvášniť a ja sa veselo vrtím na stoličke trebárs i v práci. Ak by mi niekto nakukol do hlavy, to by videl tanečné kreácie.  Inokedy sa započúvam do textu piesne, dokonale sa do nej vžijem a neubránim sa slze, ktorá sa mi veľkou rýchlosťou steká po tvári. Nie je to tak dávno, čo som si vypočula pesničky z muzikálu The Greatest Showman. Viem, pre niekoho totálna blbosť, mne sa však páčil. Pri pesničke Never Enough som prestala na chvíľu pracovať ... „Všetky hviezdy, ktoré kedy ukradneme z nočnej oblohy, nikdy nebudú stačiť. Veže zo zlata sú stále málo. Nikdy nestačí ...„

Stanovujeme si ciele, ktoré nasledujeme, ale niekedy si neuvedomujeme, že naša pomyselná hranica sa posúva rovnako, ako kroky, ktoré k jej docieleniu robíme. A tak sa ženieme stále vpred a nikdy nám nie je dosť. Chceme viac a viac. Niekto si povie „No a? Veď na tom nie je nič zlé.“ No nič, ak sa z tých malých krokov, ktoré sme urobili tešíme a nestratíme pri tom pevnú pôdu pod nohami. 

Inventúra šatníka

Nakupovanie bolo vždy mojou vášňou, veď pre ktorú z žien by nebolo. Mala som pocit (a bohužiaľ stále mám), že v mojom šatníku i keď preplnenom stále niečo chýba a tak ho pravidelne zásobovala. Nikdy som nemala dosť... Pri jednej z debát s kamarátkou som si uvedomila, že by som nemusela tak mesiac prať a stále by som mala čo na seba. Našťastie už pred rokmi som objavila silu nadčasových kúskov, takže i dnes nosím oblečenie, ktoré som si nechala ušiť pred 4 alebo 5 rokmi. 

Žltá sukňa so záhybmi je ďalším nadčasovým kúskom, u ktorého som si istá, že mi bude robiť spoločnosť niekoľko rokov. Zamilovala som si jej oslnivú farbu a je ideálna nie len počas horúcich letných dní, ale zlepší náladu každý deň. Sukňu som doplnila o jednoduché biele tričko s výšivkou. Dokonalý letný look dotvorili i sandále v rovnakom odtieni ako sukňa. Keď som ich objavila v predajni Gino Rossi hneď som vedela, že spolu budú krásne ladiť. Majú dokonalú nie len farbu, ale i široký podpätok (mimoriadne pohodlný) v imitácií dreva. K nemu som zladila kabelku – béžová je vždy trefou do čierneho. 












Sukňa: MargiFashion, Tričko: Zara, Sandále a kabelka: Gino Rossi

You May Also Like

6 komentářů

  1. Opět moc krásné, slušivé, letní, svěží...palec nahoru!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne! Veľmi sa teším, že sa výsledok páči :)

      Odstrániť
  2. Sukňa aj celý outfit sú krásne a pristanú ti. Ten film som tiež videla a pesničky sa mi páčili. Dodnes si ich púšťam či už doma alebo v práci a tiež si tancujem na stoličke.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som veľmi rada, že v tom nie som sama :)
      Ďakujem za milý komentár Janka :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.