NAČASOVANIE

by - nedeľa, augusta 05, 2018


Občas som tak povediac „rýchlejšia ako myšlienka“ – inokedy mám pocit, že „no veď času dosť“. Čas plynie strašne rýchle a čoraz častejšie si uvedomujem staré známe príslovie “nie je čas, strácať čas”. Keď ma niečo nadchne, alebo si niečo zaujmem chcela by som to najradšej hneď a tá predstava čakania .... Na druhej strane veci či situácie, ktoré by som riešiť mala, ale nie sú mi prijemné odkladám na dobu neurčitú a bola by som najradšej ak by sa vyriešili samé. Viem nevyriešia ...

Koľkokrát sa vám stalo, že ste zmeškali vlak či iný dopravný prostriedok? Čo v takej situácii robiť? Väčšina z nás by počkala na ďalší. No nie vždy nový dokáže nahradiť ten pôvodný a je len veľmi ťažké dobehnúť zameškaný čas. Keď som od mami dostala balíček so sukňami z novej kolekcie MargiFashion pustila som sa do fotenia. Postupne som fotila jednu po druhej a predstavovala vám ich na Facebooku i tu na blogu. Konečne prišiel rad na denimovú s vyšívaniu bordúrou, poslednú zo série. Dnes je sukňa žiaľ už vypredaná a v ponuke mame už len posledný kus. A teraz viem, že si to musím naplánovať lepšie a neodkladať nič na neskôr.

Hravosť a jedinečnosť zároveň 

Denimová sukňa mnohých zaujala výšivkou v dolnej časti. Mňa na nej baví jej hravosť i ľahkosť. Letnú kúsok, ktorý vyzerá fantasticky s ľahkým topom v žltej či zelenej farbe. Pestrofarebná výšivka dáva priestor zvoliť farbu podľa chute či nálady. K tomu ľahké sandále s podpätkami či bez. „Ja som to dnes dala na pohodu!!“ Ľahký červený top na ramienka a pohodlné sandále hnedej farby so zlatým odleskom. V poslednej dobe veľmi neriešim doplnky. Nosím len jemné náušnice – zlaté či strieborné a náramok z kamienkov Ruženinu, ktorý som dostala od kamarátky. Najvýraznejším doplnkom v tomto outfite sú slnečné okuliare. Ochránia moje oči pred silným slnkom a vyzerajú štýlovo. Počkala som na svoj vlak a vyrazila užiť si ďalší krásny slnečný deň.









Sukňa a top: MargiFashion, Sandále a slnečné okuliare: Gino Rossi

You May Also Like

2 komentářů

Používa službu Blogger.